- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
8nemesis8 #4326 üzenetére
Nekem eddig mindvégig a Kingmax Nano ramokkal volt a legkevesebb problémám, nem is általános esetekben (pl. amit fentebb írtam vagy még egy esetben 990-es chipsetű lapban, amikor C2-es feloldható Phenom II X2 proci volt benne, nem ment CR1-ben. Utóbb kiderült, hogy ez nem is a ram, hanem a lap "hibája", mert abban már a magfeloldást el kell felejteni, általában nem stabil.). Nem is véletlenül foglalkozom inkább ezekkel, nekem beváltak és szerintem nem is drágák a többi csicsa ramhoz képest. 1866MHz-en is remekül mennek, ha valakinek ez fontos. A Kingston HyperX melegszik, nem is kicsit és mondjuk a 700-as chipsetű lapokban ugye egymás mellé kell pakolni őket, egyik fűti a másikat. Az A-Data Gaming Edition majdnem ugyanez, viszont nem megy annyit, mint a Nano. Ami még bevált nálam általánosan, az a CSX, de már nem olcsóbb annyival a Kingmaxhoz képest, hogy érdemes legyen kisérletezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest