Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Grat a cucchoz!
Proci előtesztelt féle?
A kritikához:
Én már megszoktam, hogy zsúfoltak Giga lapok. USB-s problémát nem értem. Rövid a kábel a ház előlapjához?Fetek hűtésére a házi barkács a legjobb
Lehet csinálok pár fethűtést nem használ alu proci hűtőbordákból, és eladom
Amúgy az én 790FXT lapomon gyárilag van hőcső, ami terheléstől függetlenül olyan forró, hogy égeti a kezemet. Egyszer levettem a lapról ez a hőcső+borda együttest. Elég összecsapottnak tűnt a hőátadó közeg felszerelése a feteknél. Jobb lett volna a házi megoldásom...Érdekelnének azok a gyatra szintetikus mem teszt eredmények számszerűen! (nem volt bekapcsolva a cnq?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Z370 Pro 4 Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest