Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Grat a cucchoz!
Proci előtesztelt féle?
A kritikához:
Én már megszoktam, hogy zsúfoltak Giga lapok. USB-s problémát nem értem. Rövid a kábel a ház előlapjához?Fetek hűtésére a házi barkács a legjobb
Lehet csinálok pár fethűtést nem használ alu proci hűtőbordákból, és eladom
Amúgy az én 790FXT lapomon gyárilag van hőcső, ami terheléstől függetlenül olyan forró, hogy égeti a kezemet. Egyszer levettem a lapról ez a hőcső+borda együttest. Elég összecsapottnak tűnt a hőátadó közeg felszerelése a feteknél. Jobb lett volna a házi megoldásom...Érdekelnének azok a gyatra szintetikus mem teszt eredmények számszerűen! (nem volt bekapcsolva a cnq?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Lehet csinálok pár fethűtést nem használ alu proci hűtőbordákból, és eladom