Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Szia!
Küld meg Prime95-el.
Nekem 790XT-UD4P lapom van, vettem bele 2x2GB OCZ 1600Mhz-es reaper kitet, és stabilan nálam csak 800-on mentek, így el kellett adnom. (955-ös BE mellett)
Most berendeltem ezt: FLGE85F-B8MF7, bár ebből van zöld címkés és cl9-es, és van piros címkés és cl7-es amit én rendeltem (de láttam már zöld címkésben is papíron cl7-est) Ezek szerepelnek a memória kompatibilitási listán is, U5-nél is, a tiedénél most nem tudtam megnézni mert nem hozta be a listát, de szerintem ott is szerepel. Érdemes ebbe a lapokba kompatibilis memóriát venni, bár ki tudja, lehet „kiköpi” de legalább nagyobb eséllyel lesz jó! Hétfőn vagy kedden jönnek meg nekem, majd megírom, hogy, hogy szerepelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest