Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
denes242
aktív tag
mint mar irta Gorneck23 az mch-nak +0.1-0.2 volt eleg, de 0-val is kiprobalhatod - memtest86+ lefuttatasa par oraig ajanlott.
tovabba (ezt is irta Gorneck23) a geil ultra ramnak 2.1-volt minimum kell (+0.3 volt), de nalam 2.3-on megy a legjobban, se tobbel se kevesebbel.
tovabba a 882 MHz 4-4-4-12-es idozitesnel a vege lehet a ramnak (persze 5-5-5-15-tel birhatja 1000 MHz felett is, de szerintem ahhoz se jo a tobb mint 2.3 volt), legalabbis nekem 890 felett sokkal mar nem megy stabilan. itt is ajanlott a memtest86+ par oras hasznalata
ami az idozitesek allitasanak sorrendjet illeti: kerdes arra a sorrendre vagy kivancsi, hogy melyik a legfontosabb? mert azt nem tudom. csak azt tudom, hogy az egyetlen okolszabaly, hogy minel kisebbek a szamok annal jobb (de P965-on 3-4-3-4 ala ne allitsd, mert lassabb lesz a chipset bugja miatt), es hogy melyik helyen hanyast bir a ram, nos az ram fuggo. sok memtest86+ futtatassal be lehet loni, hogy mit bir a ram. -
denes242
aktív tag
-
denes242
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
a-data vitesta extreme editionre szavaznek
ui: geil value-rol itt mar mintha mondtak volna, hogy azota azert le lett butitva
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest