Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uhh francba
)) amugy 1.27 az érték amit megadtam biosba
Viszont poén hogy kivan kapcsolva minden eist stb baromságok és ha kiapcsolok minden progit orthos boinc stb ... everest és cpu-z szerint is 1.25 kap ha indítok bármilyen progit ami leterheli a procit 1.23 lessz
valami nem kóser viszon én most alszom majd hétvégén tesztelgetek szombatig nem leszek otthon ! Nah jóécccccakát mindenkinek

-
NAh érdekes előljároban kép : [link]
mondjuk én azt nem értem ha az értékek valósak akkor miért 64 fokos a procim most core temp szerint. A szobámba 30 fokot mérek jelenleg ilyen sima szobai hőmérővel
nemtom mennyire valósak az értékek nekem kamunak tűnik az 1.23 v bár kitudja várom a véleményeket..... -
válasz
mikk2000
üzenetére
vazzeg gyerekek nyugi van a lényeg hogy 3 órát játszottam meg boinc ment és vista alatt nem indult újra nemfagyott a gépem kettő igazatok van orthost nem futtattam még mert inkább játszottam végre volt kis időm és mokás hogy a lost planet DX10 ben vista alatt 10 pálya végén 4 fps felhuztam a karit lett 14 pfff
(boinc alatt persze ami ugye) mokás nah a lényeg hogy 11 pályás és végre átvittem, jöhet az orthos meg csinálok everest meg mindenféle screenshoto t hogy a nép megnyugodjon meg én is

-
boinc fut vagy két órája és pontokat gyüjtök ami fontosabb mint az orthos 100%ossan terheli mindkét magot és nem szeretném lelőni meg közba gamézom is de igérem meg lessz az orhtos kép is meg minden , a bizonyíték kedvéért ,de most game mert utolsó pályán vagyok a lost planetben egy bazi nagy csata közepén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) amugy 1.27 az érték amit megadtam biosba
valami nem kóser viszon én most alszom majd hétvégén tesztelgetek szombatig nem leszek otthon ! Nah jóécccccakát mindenkinek