Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Kicsit leült a topik, úgy látom.

Nemrég szerváltam 2x1g 1066-os ocz memcsit, aztán kicsit tesztelgettem. FSB-vel szinkronban 470mhz-et sikerült elérnem vele (ddr940) 4-4-4-12-ben, alap mch feszültségen. Érdekes volt, hogy jópár mhz-et hozott az, hogy átállítottam a biosban a "memory performance enhance"-ot fast-ra, később turbo-ra, pedig azt hittem az valami durvább időzítéseket alkalmaz... Szóval aki "falba ütközik", annak érdemes megpróbálnia átállítani normal-ról, illetve alapesetben is szerintem nem lesz instabilabb. (vagy csak az ocz-k szeretik?)Kérdés pedig: van olyan bios, amivel tényleg nem szarakszik poweroff után, ha húzva van az fsb? Mert nekem f13 van benne, és gyakran van hogy full stabil, kikapcsolom, és nem indul el. És csak úgy hajlandó elindulni, ha kiveszem az egyik ram modult. Ha kicserélem a 2 modult akkor is indul, ha benn van a 2, és single channelben van, akkor is indul, csak dc-ben nem. És csinálta ezt az előző ramjaimmal is, úgyhogy azokra nem gyanakszom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő