Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Nem ajánlgatom senkinek, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem változnak a beállítások a bios frissítés után. Load optimized defaults-ot meg azért nem nyomkodok soha, mert minden beállításomat elszarja, még azt is, hogy support usb keyboard disabled lesz, meg ilyen hülye apróságokat, amivel legalább 5 perc elmegy, hogy visszaállítsam, már ha emlékszem, hogy mire kell állítani, mert nem napi szinten nézegetem a biost. Ha nem vagyok biztos a dolgomban, akkor inkább kézzel visszarakom a procit és memót, meg a feszkókat alapra és kész.
Amúgy az én véleményem, de ez az én véleményem csak, sztem lehet tuningolt géppel biost frissíteni, ha atomstabil ezzel a tuningal a gép. Legalábbis nekem soha nem volt vele problémám. És kb. laponként 4-5 bios frissítést csinálok.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- tp link archer tu3 Plus hiba
- Battlefield 6
- Autós topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest