Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
Juhejj, akkor nekem nagyon jóól hüt a hűtőm, mert 51 max terhelésnél a 7n400-e-l alaplapomban, bár nyitott háznál. :))
-
flipside
csendes tag
no para nekem is ez az alaplapom van csak az L-es.haz oldala leveve terheles nelkul 60fok, terhelve 70.
-
Savanya
addikt
Ne is csodálkozz Spire hütő és 2800 barton . A Gigabyte már belső hőt mér (ez nem abit nf7 hogy spire-vel is alacsony a proci hőfok ) .Spire már nagyon gyengécske hütő .
-
Enemy
aktív tag
bios friisités megtörtént de változás semmi
-
Surfym@n
senior tag
lehet hogy a te lapodon is szimplán csak többet mér az érzékelő, van egy topic a ga-7nnxp-ről, abban is ez a gond. csatlakozom alvin ti4200 véleményéhez, frissíts bios-t
-
Enemy
aktív tag
ups
-
Enemy
aktív tag
A Hütőpaszta ezüst .. Spire Hütő van rajta.. Az a gond hogy az abit lapban kb 20 fok különbség volt.. Ugyanaz a hütü..jól fekszik a hütő a procin..
-
Több dolog lehet:
1. Legvalószerűbb, hogy nem fekszik fel jól a borda
2. Tettél alá hőpasztát?
3. Lehet, hogy ez a belső hőmérsékletet olvassa ki (bár ez nem okozhatna kb 5 foknál nagyobb különbséget)
4. Tényleg csal a hőmérő.
5. Biosban is ennyit ír ki?
6. Ez későbbiekben (hosszab használat után) fordulhat elő, hogy a paszta kipumpálja magát a borda és a proci közül. Ezért nem árt néha (pl évente) ellenőrizni. -
Enemy
aktív tag
Sziasztok...Az abit at7max 2 lapom behalt ezt vettem helyette.. de a másik lapban 45-50 c fok körül futott a proci. Ebben 60-65 körül fut ? normális..
20C fokos lakásban intenziv teszt mellett 66 c fokot is veri ? a hütő ugyanaz ami az előző lapon volt a procin... Vagy csal vagy...valami gond van
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest