Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #1657 üzenetére
Időkorlát??? Az szerintem nincs
, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?
Szerintem így GDB-vel nincs értelme a mentésnek, mert ugyan nem futtattam végig, de deaktiválás nélkül kétlem, h hozzáférne a drive tartalmához...Klónozás nyilván jó ötlet, de annak is gondolom, akkor van értelme, ha előtte deaktiválom a meghajtózárat és onnantól már lehet titkosítás nélkül klónozza át, mert amúgy nem, v igen
Ebből kiindulva, ha pl. GBD-ben kulcs nélkül másolnám át a teljes lemezképet egy másik meghajtóra, akkor kapnék egy titkosított vmit, amihez nem tudnék hozzáférni, mert ahhoz kéne az adott külső ház, annak USB vezérlője is stb.Szal úgy néz ki GDB kilőve, akkor marad Easeus, v más program, ami erre alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest