Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
liksoft
üzenetére
Időkorlát??? Az szerintem nincs
, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?
Szerintem így GDB-vel nincs értelme a mentésnek, mert ugyan nem futtattam végig, de deaktiválás nélkül kétlem, h hozzáférne a drive tartalmához...Klónozás nyilván jó ötlet, de annak is gondolom, akkor van értelme, ha előtte deaktiválom a meghajtózárat és onnantól már lehet titkosítás nélkül klónozza át, mert amúgy nem, v igen

Ebből kiindulva, ha pl. GBD-ben kulcs nélkül másolnám át a teljes lemezképet egy másik meghajtóra, akkor kapnék egy titkosított vmit, amihez nem tudnék hozzáférni, mert ahhoz kéne az adott külső ház, annak USB vezérlője is stb.Szal úgy néz ki GDB kilőve, akkor marad Easeus, v más program, ami erre alkalmas.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?