Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ja, meg amit régebben írtam: modinfo via8xxx, vagy mi a modul neve. Megnézni, hátha van valami extra paramétere a modulnak. És az alsamixert átnyálazni, hogy milyen csúszkák vannak. Sokszor elrejtenek egy-két spécit benne. (Nekem most pl. az 1.0.13rc1-es alsa egy rakás őrült nevű dolgot hozott elő az ősrégi intel8xxx-es kártyán.)
Sipi -
Sipi
addikt
Ebből szinte semmire.
Annyi, hogy látja a kártyádat. Esetleg a négy lejátszóeszköz mondhat annyit, hogy valszeg többcsatornás. (A lejátszási csatornák és a felvételi is mind külön eszköz szokott lenni, pont amiatt, hogy egymástól függetlenül mehessenek.)
A többit is próbáld végig, amit írtam. Remélem, megoldja, mert van rá megoldás, de marha nehézkes. (Az ALSA-t kell programozni asoundrc fájlokkal. Van neki sok pluginja, pl. mirror is. De piszok nehéz beállítgatni kézzel. Ha a laymant felteszed, beállítod a kpex-media overlayt, abban van egy kasound program KDE alá. Ezzel könnyebben lehet szerkeszteni, s mivel grafikus, elég átlátható, mit merre kell. De ez az utolsó menedék legyen, mert nem tudom, ez hogy módosítja az alsa alapműködését. Ugyanis így beállítods, hogy minden frontot nyomjon rearre, de akkor mi lesz a surround hangokkal?)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi, hogy látja a kártyádat. Esetleg a négy lejátszóeszköz mondhat annyit, hogy valszeg többcsatornás. (A lejátszási csatornák és a felvételi is mind külön eszköz szokott lenni, pont amiatt, hogy egymástól függetlenül mehessenek.)