- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nos, feltettem a kde 3.5.0_beta2-t, hátha javul a lustasági mutatója a rendszeremnek. legfrissebb ivman, hal, dbus, ablak felugrik, ha beteszem a cd-t, meg ilyenek. tiszta windows...
és néhány log átnyálazása, és a pendriveom ki-bedugdosásával diagnosztizáltam a betegséget, hogy miért nem mountolja fel az inkriminált eszközt.
amint régebben említettem, úgy tűnik, az ivman rosszul hívja meg a pmountot, mégpedig:
[code]/usr/bin/pmount -u 0002 -t /dev/sda1[/code]
ha megnézzük a pmount helpjét, kiderül, hogy a -t után egy filerendszer kéne, ez meg itt üresen van hagyva, így nem csoda, hogy nem mountol. ha nem tenne ''-t'' -t, akkor jó lenne, mert úgy fel tudja már csatolni, de vfat fs-sel is...
(''kézzel'' kipróbáltam a fentebbi parancsot, innen tudom, hogy amúgy szépen működik -t nélkül, vagy vfat-tal, bemountolja a /media alá.)
vajon hogy tudnám ezt megjavítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest