Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

Topikgazda

válasz Yodamest #8078 üzenetére

Ez a 40% hatás csökkenés rád vonatkozik. Az ugye nem jó, ha te karaktered sokáig van hydro effekt alatt, főleg amennyiben cyro ellenfeled van.
    Szerintem is inkább Xingqui-t vedd ki, ő egy szinte bármely csapatban helyét megálló support. Ningguang C6 igaz hogy bitang, de ha nem tervezed a karaktert használni akkor felesleges most rá költeni. Előbb-utóbb meglesz a C6 így is.

Más: Mivel csak apró jel/utalás van rá, így spoiler nélkül beírom, amúgy se hiszek benne, de elvileg lehetséges hogy 2.2-ben Childe rerun jön. Mit szólnátok ti ehhez? Én totál hülyeségnek tartom, hiszen ő már kapott egy rerun-t, az pedig példátlan eddig, hogy valaki 3x jön. Ráadásul nagyon sok már karakter van még akik jöhetnének, eddig ugye Hu Tao/Ganyu/Albedo trióból vártunk. Ami még kicsit felcsesz, az a cikk megfogalmazása, mi szerint Childe-t nagyon sokan várják vissza, mert micsoda kiváló karakter. Hát nem tudom, szerintem azért annyira nem hű de nagy szám karakter ő ahhoz, hogy az emberek valóban epekednének érte, két banner bőven elég volt neki. (legalábbis addig míg nem kap a legtöbb karakter második lehetőséget)

Új hozzászólás Aktív témák