- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Persze, lehet így kísérletezgetni, anno én is ezt tettem: quadro-ba nagyon szépen be tudtam lőni a régebbi rendszerem. Jól tud esni, ha a hátad mögül is jön ugyanaz, ami előlről, és ez nem is rontja el a hangképet, hiszen hátulról is ugyanaz a stereo jön, mint elölről. Jobban képes betölteni a teret a zene. De ebben a ''hangkártya hardveresen 5.1-et csinál a stereo zenéből'' dologban nem hiszek. Ez az, ami elrontja a zenei képet. A hangkártya kb. annyit csinál, hogy a stereo jelből kiszedi a két csatorna közös jeleit és azt beteszi centerbe, a hátsókra meg letükrözi a frontokat.
Ha már mindenáron 5.1-ben akarsz zenét hallgatni, akkor vegyél SACD-t, vagy DVD audio-t. Gyakorllatilag ma már ugyanolyan árban vannak, mint a normál CD-k. A Pink Floyd-nak nagyon sok ilyen kiadványa van, és azok frenetikusak. Teljesen újraértelmezi a régi albumaikat. A Depeche Mode is újra kiadja az összes albumát idén áprilistól kezdve SACD, 5.1, DTS formátumban, ahogy az új albummal is tette tavaly. De egyre több előadónál mellékelnek bónusz lemezt is 5.1-es keveréssel. Azok tényleg jól szólnak, hangmérnök állít be mindent a saját helyére. Érdekes tud lenni, de számomra még mindig a stereo zene a nyerő.
Stereo-ban is simán meg lehet oldani a térhatást, jó néhány stereo DVD-filmem van, amiknek jobb térhatásuk van, mint egyes 5.1-es lemezeknek.
Mod: a Foobar-t én is ajálom, jó kis lejátszó. Én az .ape kiterjesztésű audiofil-zenéimet játszom le vele.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest