Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ha jól sejtem, akkor a mélynyomó sem üzemelt... nekem legalábbis ilyen gondom van... csak a két front szól, ha a DVD-n CD-t játszok le, pedig rendesen be van kötve minden kimenet (5.1-es, egyesével rákötve a Genius-ra, RCA kábelekkel...). Eddig nem nagyon foglalkoztam vala még, mert nem volt időm ,de ha valaki megírja, hogy lehet megoldani, azt megköszönném..
ui: vettem szivacsot a Bajcsi-n (...zárás után, fél hatkor a csukott rácson keresztül adta ki a csávó...), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is..
Ha esetleg marad a szivacsból - szvsz biztos sok lesz -, szívesen odaadom annak, akinek kell (600 Ft volt egy fél négyzetméter, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ismerem én ezt a fajta szivacsot (majdnem olyan, mint egy sima ágy-szivacs, csak kicsit furcsább szaga van...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest