- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
Én most fejeztem be a technikusi évemet... Tegnap adták át a bizonyítványomat
Szóval, ahogy beszerzem a kellékeket, már csinálom is a tuningot.
Kicsivel feljebb írtam, hogy nem tudom pontosan mit rakjak a hangsugárzók kosara és a láda közé, de találtam itthon egy marék gumigyűrűt mindenféle méretben. Szerintem barkácsboltban is fogok találni, ha nem lenne elég egy adott méretből.
Aztán átnyálaztam egy kicsit a klinger-féle könyvecskét. Lehet, hogy arra fogom adni a fejem, hogy a mélyláda méreteiből kiszámítom milyen mélysugárzót lehetne venni bele
Bár elég jól szól és szerintem nem lehet sokkal többet kihozni egy ekkora ládikóból.
Viszont van egy kérdésem, ami ma reggel fogalmazódott meg bennem. A szatelitek és a center esetében a csipogó mögött található a reflex nyílás. Nekem ezek a hangszórók kb. 1cm-re vannak a faltól. Lehetséges az, hogy azért hangosabbak a ciripelők, mert túl közel vannak a falhoz, és az kvázi olyan, mintha zárt lenne a doboz?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest