Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Az a vicc, hogy szerintem életem eddigi leghűvösebb kártyája volt ez, ami valaha a gépemben járt.
Nem vicc, újrapasztáztam a GPU-t, és így 56 fok körül mászkált húzva, de úgy, hogy mellette pár milliméterre majd leégett a 4870x2, és erre tolta a meleget, azért szorult be közéjük, és nem hűltek a radeon GPU-k.
Igaz, szerintem rengeteget javított a dolgon az alákent Artic MX 2 paszta, gyárilag valami száraz filmréteg volt odahúzva, ami csak acetonnal jött le (tehát csak sima felületet biztosított, nem 100%-os érintkezést). Tényeg, így jobban belegondolva kár ezért a VGA-ért, ha eladom leszarják hogy 300Ft-nyi pasztát rákentem, 1 órát elbasztam, mire megkerestem a legmagasabb stabil órajelet, és visszaírtam BIOS-ba. Főleg hogy elég is lenne a célra, ha nem sülne meg miatta a radeon...Az a baj néztem GTX275 tesztet, és széthúzva sem elég gyors, mégiscsak 1 GPU.
Akkor inkább megvárom a következő radeonokat szeptember körül, abból veszek 1 GPU-st, amire olcsóbb a blokk (addig azért összepakolom majd a radit, pumpát, stb, mert a CPU-m is kívánná a vizet...), illetve kevesebbet bukok rajta, mert tovább lesz nálam, mint ez, és ugyanúgy feleáron menne el a vizes cumója. Bár most épp arra gondoltam ezt a VGA-t tartom meg sokáig, mire nem csak ennek esik le az ára, hanem lesz használt abból, amit kinézek helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vicc, újrapasztáztam a GPU-t, és így 56 fok körül mászkált húzva, de úgy, hogy mellette pár milliméterre majd leégett a 4870x2, és erre tolta a meleget, azért szorult be közéjük, és nem hűltek a radeon GPU-k.
Akkor inkább megvárom a következő radeonokat szeptember körül, abból veszek 1 GPU-st, amire olcsóbb a blokk (addig azért összepakolom majd a radit, pumpát, stb, mert a CPU-m is kívánná a vizet...), illetve kevesebbet bukok rajta, mert tovább lesz nálam, mint ez, és ugyanúgy feleáron menne el a vizes cumója. Bár most épp arra gondoltam ezt a VGA-t tartom meg sokáig, mire nem csak ennek esik le az ára, hanem lesz használt abból, amit kinézek helyette...