- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Szia!
Nem nagyon szabadna ezen a fórumon ilyenről beszélni, de én is most szedtem le a Razor 1911-es verziót. Mielőtt megvenném gondoltam kipróbálom milyen. (asszem csak 5k eredetiben) Szóval most telepítem a gamet és ha minden jól megy megtudom mondani, h mi is a helyzet nálam.
-
-
Gyusz
őstag
Én X2 4200+, 2 GB RAM, 6600 GT-vel 1440*900 minden minimumon játszottam vele és egyedül a főellenségnél kellett visszavenni a felbontásból. A videokártyád valamivel erősebb, mint az enyém volt, de nem sokkal, szóval jelentősen nem lehet gyorsabb. A proci nem tudom mennyire foghatja vissza, de ártani nem árt a procicsere. Az a gond, hogy egy erősebb videokártya is kéne a jobb látványhoz, de az X2-vel minimumon már nem nagyon kéne akadnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest