- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Persze, ott a pont. Nekem viszont nem nőtt a szívemhez igazán a játék, hiába a 2006-os év boxos húzócíme. Egyszer azért érdemes volt végigjátszani, de nem lesznek álmatlan éjszakáim, hogy többet kell várnom a következő részre. A Condemned 2 eddigi PC-re való be nem jelentése annál jobban izgat.
-
C4mp3r
addikt
"Mondjuk a láncfűrésszel néha elég érdekesen vág."
Igen, ezt én is észrevettem. Amikor sikerül valamibe belekapni, és az mondjuk arrébb megy, akkor az ember ugyanott marad, és így olyan, mintha a levegőt vágná, közben véres lesz a képernyő.
Az ilyen kis pókszerű lényeket könnyű ledarálni vele, de az emberszerű Locust-okat már nehezebb.MOD: Most értem a végére annak a résznek amikor nem szabad sötétbe menni, mert széttépnek azok a lények. Nagyon durva volt gázpalackokat lődözni meg kocsikat tologatni. Na meg amikor azzal a nagy verdával kellett menni és UV fénnyel védekezni a lények ellen. Az sem volt semmi.

-
eddie17
addikt
Na igen, nem is próbáltam teljest
De volt sztori, megöltek egy rendőrt
manutdzoli: Ezzel én is így vagyok, csak a fránya kötelességek. Pedig úgy volt, na majd a következő chekpoint, na majd a következő, na majd a... de aztán muszáj volt

Most már értem miért volt nagy húzócím xdoboz360-ra

-
eddie17
addikt
A fenéket, én nyomom ezerrel, de elakadtam
Valamit magyaráz a muksó, de nem tudok sehova menni. Ez az után van, mikor először megjelentek azok a szörnyek, amik az legeslegeslő képkockákban is vannak, és ránktámadtak, egy robotizé
meg vágja az ajtót. Na akkor oda bemegyek, és fogalmam sincs mi van 
-
Apophis
őstag
Én nagyon örülnék, ha mondjuk 1 év múlva kijönne a második rész, minimális extra látvánnyal és kőkemény optimalizálással, mert hozzám is közelebb áll ez a grafikai világ, mint pl az U3 műtermékei, de objektíve is legalább egy évet ráver minden motorra látvány tekintetében. A FC2-t is nagyon várom.
-
Apophis
őstag
Így nézve a Crysis kifejezetten rusnya. Az én gépemen a SP-t medium+high texture-el KÍNLÓDTAM végig, durván rombolta a játékélményt a lassulás. Teljesen folyamatosan csak sok low beállítással megy, innentől nem érdekel, hogy milyen lenne a grafika 3 év múlva az akkori csúcsgépen. Ez itt a gond. És itt eltekintek a tengernyi "minden high tökéletesen fut" kommentektől, amit nálam jóval gyengébb gépekkel rendelkezők hangoztatnak. Igenis bukjon meg a motor, csináljanak egy Cryengine3-at normálisan optimalizálva, nem techdemót, ami 40 FPS mellett is használhatatlan. Addig meg csináljanak játékot U3 és Source engine-re.
-
Apophis
őstag
Én is csalódtam az engineben, mert bizony a 2-3 éve kiadott videók minőségét meg sem közelíti. A Cryengine egyértelműen szebb és valósághűbb látványvilágot produkál, viszont ott meg a szánalmas gépigény rontja az összhatást, és nálam nem kérdéses, mi a jobb, mikor pl. GoW vagy Bioshock maximumon is stabilan kiakad az FPS limiten, vagy egy Crysis, ami ugyanezt a sebességet kizárólag LOW beállításokkal képes hozni.
Szvsz - remélem - a Cryengine 2 az előd sorsára jut, az égvilágon senki nem fogja licenszelni. U3 motorral pedig már idén kijött 3 minőségi játék (top5 SP FPS).
-
-
Kartács
aktív tag
Igaz
senki nem ellenőrzi le, de mi értelme fals konfigot megadni főleg ha tényleg használod a fórumot és kérdéseid is vannak...Persze tuti vannak olyan formák akik csak azért reggelnek hogy gizdázzanak nekik 70FPS el megy a Crysis... no a hab a tortán már csak az ha újonc.
Én végülis kb 2éve regisztráltam már ide de csak ha komoly gondom volt akkor írtam, elötte max a hírek miatt, most hogy 1hónapja kb megvan az új gépem rendszeresen
(újoncról-tag lettem már) 
-
GeneraL_XTX
veterán
hát egész jó

grafikailag iszonyatosan brutális szóval ilyet még biztos nem látott még se pc-s se konzolos
a városi környezet iszonyatosan jól néz ki a fémes felületek úgy csillognak ahogy anak lennie kell a karakterek kidolgozására szó sincs úgyhogy ezt mindenkinek látni kell leírni nem nagyon lehet
jah és mindezt akadózásmentesen érezhetően magas fps mellett teszi
játékmenetileg egyszerű lövöldözős gém egy egész jól kezelhető fedezékrendszerrel
de sajna túl rövid és a helyszínek sem túl változatosak de legalább a harcok intenzívek és hangulatosak úgyhogy azzal nem lesz baj ésa fegyverek között is van pár érdekesség láncfűrész rlz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mondjuk sztem serius sem kivétel

De volt sztori, megöltek egy rendőrt

furcsa