- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
remi67 #37512 üzenetére
07.11.-től - 07.13-ig, majd 07.14.-én már Budapesten volt, onnan 1 nap múlva már a környékbeli DPD elosztóba került, akik reggel ki is szállították.
A teló ennyi pénzért sokkolóan frankó! Egy romot vártam, céges telónak gondoltam jó lesz, de abszolút le vagyok nyűgözve eddig, pedig nekem a saját telóim mindig is flagshipek voltak. (Soha nem apple.)
-
Crus
őstag
Jött reggel az SMS. 1 órán belül kézbesítik a telóm.
-
Crus
őstag
válasz
viktorhu #37500 üzenetére
Tovább nyomoztam az ügyben.
Ez kérem szépen a 2. számú telefon! Ezt papíron 04.18.-án csomagolták be és adták fel, hogy aztán 07.02.-án újra küldjenek ugyan erről egy értesítést, hogy becsomagolták és feladták
Másnapra hipp-hopp ott volt Hollandiában. Ez a része már biztosan nem kamu. Már, hogy Hollandiában van a telefonom, mert tegnap egyik Holland DPD raktárból átkerült lejjebb egy másikba. Ami nettó kamu, az az, hogy 04.18.-án ezek feladták a telefont. Erről ugyanis rajtuk kívül senkinek nincs tudomása. Hogy a kettő között mi történt abban a cirka 2.5 hónapban az úgy tűnik, hogy az, hogy jó ideig Kínából nem adták fel, majd 07.02. előtt 1-2 héttel már igen.
A dühítő ebben mocskosul az, hogy MA kaptam a bangoodtól egy levelet, melyben kb. 5.000 Ft-al olcsóbban tudnám megvenni a telefon JOBB verzióját!
-
Crus
őstag
válasz
remi67 #37492 üzenetére
Nekem most nagyon beindult! 3 csomagszámom volt már nekem is :-(
A legutóbbival így állunk, ez most nagy pörög:
2020-07-11 03:03:43 In Transit, picked up | einrollung
2020-07-10 04:11:05 Carrier Prealert, prealerted : electronic data exchange with dpd was suscessful
2020-07-09 16:35:24 Shipped, departure to country of destination
2020-07-09 14:02:47 Ready to Ship, Custom clearance processing. First vessel Query takes : 700 MS
2020-07-08 02:00:04 Netherland, Parcel arrived at the airport.
2020-07-07 10:21:00 Netherland, Parcel arrived at the airport.
2020-07-06 12:55:42 Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
2020-07-03 20:05:08 Shenzhen, Departure in Shenzhen Sorting Centre.
2020-07-03 20:05:07 Ready for Shipping .
2020-07-03 00:51:10 Sorting and Packing Completed.Azért ebből világosan látszik, hogy HAZUDTAK VÉGIG!!! Ugyanis 07.03.-án mi van ott? Hát az, hogy fogták és összecsomagolták, magyarul végre eldöntötték, hogy elküldik a telefonom! 9 napja, tehát MÉG MINDIG Kínában volt a telefon!!!
Viszont én nem fenyegettem még(!) őket PP dispute-tal. Legutóbb július 2.-án jött egy olyan üzenet, hogy feladták a telefonom! Nem is értettem! Hol a MÁSIK KETTŐ? Amiről szintén állították, hogy feladták? (Dehogy adták fel!
)
Legutóbb 1 hónapja érdeklődtem náluk, hogy hol van az állítólag 2. alkalommal feladott telefonom, arra írták, hogy a végső deadline-ja ennek az egész ügynek július 29.
Erre már semmit nem írtam neki, mert csak állatok nemiszervei és ősi mesterséget űző hölgyekre futotta volna... Ekkor döntöttem úgy, hogy júl. 29 és azonnal PP dispute.
Abszolút tudatos és szándékos amit itt történt nem egy emberrel! Ez az egész arról szólt, hogy a pénzüket megforgatták. Tulajdonképpen ez egy kamatmentes hitel!
-
Crus
őstag
válasz
sambenez #37484 üzenetére
Teljesen lemondtam róla. Vártam a final deadline-t (július 29), amit a Gearbest adott meg és készültem a PP disputra.
Nagyon gyanús. Hónapokig semmi mozgás, majd amikor már nem tudnak kibújni alóla, csak megmozdul valami. (Remélem végre lecserélhetem a céges telóm, a másikat is Kínából szereztem (2GB/16GB Lenovo), 20k körül, de már eléggé odáig van 4 éves.)
-
Crus
őstag
OMG!!!!
Rendelés ideje: 03.18.
Ma jött a DPD-től egy SMS, hogy 2-5 napon belül kézbesítik a telefonom! Alig kellett hozzá ezek szerint 4 hónap. Az se semmi, hogy azóta a 4 GB verzió kerül annyiba, mint az amit küldenek -.-
-
Crus
őstag
válasz
viktorhu #37443 üzenetére
Azért beszéltem a DPD-vel 2x is, mert ERRE UTASÍTOTT a Gearbest!!! Azt mondták, hogy addig nincs miről beszélni, amíg a DPD-vel nem beszéltem. Amikor szembesítettem őket a DPD által elmondottakkal, hogy fel sem adták a pakkot, na akkor kezdtek el maszatolni, hogy oké, akkor refung GB walletre, amiből újra megvettem dettó u.a., ami dettó ugyan így járt.
A varázsigét szívesen megadom: "kamuzás".
Még várhatok 1 hónap 3 napot, mire méltóztatnak talán visszaadni a pénzem, szerintük ugyanis addig van a deadline. Ennyi idő alatt biciklivel elviszek egy kis csomagot Sencsenbe...
-
Crus
őstag
Na pontosan ez a hivatalos magyar megnevezése annak, amit a Gearbest csinált itt velem és még sokakkal:
"A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást"
Ez a hazai posta is műveli, csak ők tényleg szállítanak is... igaz néha rossz helyre, de a szándék a lényeg és legalább csinálnak valamit.
Ha a feladó eztán nem adja át a csomagot, akkor SEMMI nem történik. A nyomkövetési szám élni fog, mert ez az első lépés, a szállítás ügyében: az előrejelzés. De attól, hogy én előrejelzem, hogy adok neked 1 milliót, de nem teszem meg soha, attól az még ugye végeredményben egy nagy semmi...
-
Crus
őstag
válasz
LiPiko #37435 üzenetére
Nézd... én a DPD-vel nem egyszer beszéltem. Szó szerint azt nyomozták ki, hogy a GB jelezte nekik, hogy majd valamikor el kell hozni tőlük egy csomagot. Ez csak amolyan foglalás, ami akkor élesedik, ha konkrét dátumot, időt megad a kiszállítást rendelő cég. Na ez az amit a GB aztán soha nem tett meg egyik rendelésemnél sem, melyekkel most gond van! Mind a 2 alkalommal csak "foglaltak", "jeleztek", de a futár megrendelés, a csomag átadása fizikailag soha nem történt meg!
A pénzt eltették, forgatják, húzzák amíg lehet. Nem feltétlenül a maszk biznisz miatt... akkor szoktak cégek ilyet csinálni, amikor súlyos financiális problémáik vannak és próbálnak a víz felszínén maradni. Nekem ebből az egészből az jön le, hogyha nem kapnak tőkeinjekciót valahonnan, akkor lehúzhatják a rolót.
-
Crus
őstag
válasz
*Mukeey* #37426 üzenetére
Grat!
Kivárok már július 29-ig... viszont ettől nekem még nem lesz olyan telefonom amilyet szeretnék. Cégbe kellett volna egy jópofa strapabíró, nagy akksis teló. 33k-ért kellemesnek tűnt. 3 hónapja használnám, ezerszer kellett volna :-(
És tudjátok az a legnagyobb baj, hogy mást is rendeltem volna azóta tőlük, de nem merek. Így? Küldik az idióta kuponokat, meg hírleveleket, de ezek után, biztos nem veszek tőlük semmit. Meg most úgy kb. elment a kedvem az egésztől és sehonnan.
-
Crus
őstag
"Sorting and Packing Completed."
Nekem tudod mióta van ilyen üzenetem? Egészen pontosan 4 hónapja és 2 napja...
-
Crus
őstag
Már kivárom a július 29-et... utána PP dispute és örökre elfelejtem ezt a hazug bagázst. Nekem a PP ugyanis azt írja, hogy szeptember 14-ig van módom ezt megtenni.
-
Crus
őstag
válasz
viktorhu #37415 üzenetére
Annyi, hogy nem egyszer irányított a Gearbest hozzájuk! Sőt... addig érdemben nem voltak hajlandóak reagálni, míg nem beszéltem a DPD-vel. Szóval, ez talán nem a vevő hibája.
Én továbbra is azt látom, hogy 4. hónapja ellopta valaki a pénzem. Mert ha fizetek valamiért és azt ennyi idő alatt sem kapom meg, az lopás. A legutóbbi infóm tőlük, hogy beszélnek a szállító céggel és ha van infó, jelentkeznek. Ezt kb. 4 hét alatt sem sikerült megoldaniuk. Nem vagyok bank, nem hitelezek senkinek szívesen 33.000 Ft-ot... de amikor adtam kölcsön valakinek, az is 4 hónap alatt már rég megadta és nem hazudozott össze-vissza!
A gerinces viselkedési norma itt az lenne, hogy adnak egy full refundot vissza PP-ra és bocsánatot kérnek.
-
Crus
őstag
Március 18.-án rendeltem egy 33.000 Ft-os telefont tőlük. DPD. Végig állt. A hazai DPD elmondása szerint a GB-től csak egy jelzés érkezett arra, hogy majd lesz egy csomag, amit el kéne vinni, de konkrét futár rendelés nem jött tőlük!
Eltelt 1 hónap reklamáltam. Ment a sablon szöveg, hogy várjak, meg beszéljek a DPD-vel, meg adjam meg újra a szállítási adatokat. Aztán szembesítettem őket vele, hogy a DPD-nél 100%, hogy nincs a csomag, erre full refundot ajánlottak fel, persze nem vissza PP-ra, hanem a saját boltjukba. Ok. Legyen. Újra megrendeltem a telefont.
Újra ugyan az történt. Csak egy jelzés a DPD felé, de fizikai szállítás a GB-től soha nem történt meg!
Ennek 2 hónapja! Írtam nekik, erre azt írták, hogy várjak július 29-ig, mert, hogy az a deadline legvége.
Szerintetek menjen a PP dispute rögvest, vagy tényleg várjak még 1.5 hónapot a semmire?
Nekem amúgy nem jó tapasztalatom van velük, pedig régóta rendelek tőlük. Korábban rendeltem 2 telefont, az egyik alig múlt 1 éves és totálisan elszállt, a másikban aztán az akksi halt meg annyira, hogy a másikból kellett áttennem.
Aztán rendeltem tőlük egy MP3 autórádiót, amire az oldalukon egy csomóan pozitívot adtak... a LED kijelzője az úgy kb. fél év alatt döglött meg teljesen, de a zenéket azért még vitte. Aztán olyan 1.5 éves korában már olyan volt, mintha elkezdte volna nyújtani a kazettát, holott nincs benne kazetta, csak pendrive hely... magyarul az MP3 számokat nyújtotta.
2 db. telefon tartót rendeltem még tőlük, az egyik az hetek alatt tört el a semmitől, a másikat inkább már nem is használtam.
Szóval, #ALLLIVESMATTER vagy sem, a jó k. anyjukat a sárgáknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest