Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
KamuMazsola #31885 üzenetére
arról volt szó hogy mikortól tied a termék. a kosár után, amikor megrendelésre nyomsz, de még a fizetés előtt foglalja le a terméket, de azon az áron, amilyen ár éppen abban a másodpercben aktuális. ennél az email onlynál "egyszerű" mert nem is látod az akciós árat ha már elfogyott. de ha pl egy időzített de korlátozott akció elején gyors akarsz lenni, akkor még látod az akciós árat, még a kosárban is akciós (mert még csak mindenki a kosárnál tart, ami nem ugyanaz mint a megrendelés), de mire fizetnél addigra már drága (mert közben többen is túljutottak a kosáron). ha paypalon az olcsó ár látszik, akkor már enyém az áru egy rövid ideig akkor is, ha nem azonnal fizetem. olyat is láttam, hogy egy termék az elfogyás után (tehát kb a második másodperctől) még sokáig kosárba tehető akciós áron, ez lehet hogy weboldal hiba. ezekről írtam én, lehet hogy félrevezető volt mert nem csak erre az e-mail onlyra vonatkozott, hanem általában arra hogy mikor foglalódik a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Milyen routert?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Disney+
- Hálózati / IP kamera
- Küszöbön az androidos PC-k
- Marvel Snap
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- További aktív témák...
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest