Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:18:39

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10447) Ombre85 válasza cidalain (#10445) üzenetére


Ombre85
tag

Csavarkihajtó - 5 pontosra értékeltem, mert egy dolcsit simán megért, ha csak 2x sikerül is használni, utána elnyalódik. Nem próbáltam még, de mindenképpen örültem, hogy dobozka is járt hozzá, mert a képek alapján azt hittem, csak a drágábbik anyagúhoz adnak. Erre megadták a pontokat is.

Rohamosztagos kulcstartó - 5 pontos, kivéve a tartóssága, az 4. Bele is írtam az értékelés kontrájába, hogy könnyen leszakad a figura fejéről a szilikongyűrű és el lehet veszíteni. Erre még nem adtak semmit. Pedig rendeltem azóta még 4-et, úgyhogy nem csak a pontra mentem :D

Vader kulcstartó - Ugyanaz, mint az előző, ebből is rendeltem még 3-at, mert a családnak nagyon bejöttek. Erre sem kaptam semmit.

Roidmi transmitteres autós töltő - Erre maxot adtam. 9 dolcsi körül el tudtam hozni, pont akciós volt. Tökéletesen megfelel a célnak. Ide nem is írtam negatívot, meg is adták a pontot.

EVOD E-cigi - Ezt csak azért rendeltem, mert kíváncsi voltam, mit tud 1200-ért (nem egészen 4 dollár) a 8 ropis cuccomhoz képest. Nem húztam le, egyedül annyit róttam fel negatívumnak, hogy a szipkája nem cserélhető. Egyébként jól működik, elhülyülni tökéletes. Nem kaptam rá semmit.

Ezek alapján ha jót akartok, ne írjatok sehova kontrát :DD

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.