- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Én is a K&H-nál vagyok, 3 hete vásároltam egy hipermarketben, mikor odatartom a telefonom fizetéshez, a terminál azt írta ki, hogy fedezet hiány, pedig tudtam, hogy van rajta pénz. Emiatt még egyszer oda tartottam, akkor már minden rendben volt, tudtam fizetni. Később vettem észre, hogy a fedezet hiányos próbálkozásnál is történt tranzakció és eltűnt a pénz a számláról. Tehát kvázi 2x fizettem ugyanazért. 20eFt. feletti összegről beszélünk.
Utána ment az agyalás, hogy hol is van a pénz a kereskedőnél vagy a banknál. Jeleztem a hibát a hipermarketben és a banknál is, végül kiderült, hogy a banknál akadt be a tranzakció és aztán 2 hét után visszakerült a pénz a számlára.
Azért ijesztő, hogy egy olyan kártyára fedezet hiányt ír ki a terminál, amin van pénz és utána még le is vonja a pénzt, aztán keresheti az ember, hogy hová tűnt el... Elég komoly fejtörést okoztak, fölösleges kellemetlenséget.
Ennyit az egyik vezető bankról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged