- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Nos a reseteltem is már és a szabadban is eltöltöttem vele időt...semmi eredmény....
Az akkumulátor jelnél való megnyomásra előjön a rejtett menü, azzal nincs baj. Egy magyar nyelvű leírásban itt a fórumon is belinkelt oldalon láttam, hogy a nüvi 250-nél ha a kijelző bal felső sarkánál lévő gps jel mértékét jelző 5 kis téglalapocskánál megnyomjuk az eszközt megjelenik a műholdakat mutató ábra. Nem tudom a nüvi 200 tudja-e ezt, de ennél nem működik. Ha címet adok meg neki, akkor műholdak bemérése jelenik meg a képernyő felső sávjában, de azon kívül semmi
Más ötlet? Netán hardwares probléma?
Gondolom az esetleges hibás unl fájlok nem okozhatnak ilyet..... -
smirdex
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy garmin nüvi 200-as eszköz, ami korábban kifogástalanul működött, igaz német nyelven. Előttem valaki magyarította (szerintem web update-tel) így most a legfrissebb software van rajta. Azonban gps jelet nem talál azóta, a műholdakat nem látja. A rejtett menüből sem tudom elővarázsolni ( ugyan nem vagyok benne biztos, hogy úgy müködik mint a nüvi250) a készülék bal sarkának nyomásával a műholdas menüt. Ami még meglehetősen érdekes, hogy a rendszer névjegyénél megjelenik a szoftver verzió 5.0, a készülék azonosító, hang verzió szám 2.00, Gps szofververzió 0.00m...
Körbe googliztam, de nem találtam semmit erre vonatkozólag. Garmin eszköznél még nem találkoztam műhold hibával, nem látok erre vonatkozolag fájlt aminek köze lehetne hozzá.(talán device xml??) Az igo sys txt-jét már ismerem ez ügyben., de garmin-nal többnyire térkép frissítés ügyben találkoztam.Ha van valakinek ötlete a hiba megoldására , netán mentése egy működő nüvi 200-ról , hálás lennék érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest