Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seci
tag
Sziasztok!
Barátom hozott egy Romániában vásárolt nüvi 1350 GPS-t!
NaviGuide Magyarország 2017.04 NT térképet lehet legálisan használni a készüléken, ha igen hogyan? -
gabor_01
senior tag
Sokáig én sem értettem, mi lehet a gond.
Most esett le:
Utánanéztem, ez egy régi (10 éves) vas. Akkoriban még csak NT-s térképek voltak, magyar ékezet nélkül.
Te valószínűleg NTU-s térképet tettél fel, ami már ékezetes karaktereket tartalmaz.
Ráadásul tök inkompatibilis a térkép.
Ha nem ez a gond, akkor bocs.... -
clFiTi
tag
Sziasztok!
Bár nem feltétlen a problémához kapcsolódik, de nekem is volt azzal problémám, hogy semmilyen találat sem volt, bármit írtam be, elő sem hozott semmit. Most elgondolkodtam elég hosszan, hogy vajon mi volt ennek az oka.
Mikor egy térképállományom mérete túl nagy volt, azt hiszem akkor jelentkezett ez. Amint "csonkítottam", ez megszűnt. 255W -
bzoly
aktív tag
Szia,
Magyar nyelv van beállítva, de mégse jó....
Az a fura, hogy keresésnél, "Hova" menüpont ott meg angol, majd újra magyar és mindenre azt írja nincs találat.
Már reseteltem is, már újra felinstalláltam a romot, szóval passz...
Van valami ötleted? Vagy ötlete valakinek?Köszi
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Garmin nüvi 360-as készülékem, amin most frissítettem a térképeket, de a térképen nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, pontokkal helyettesíti általában. Hogy tudnám ezt beállítani?
Köszi
-
nemcso
őstag
CN Europe NTU 2017.20 elérhető.
-
-
borocsik
újonc
Sziasztok .Még várom a segítségeteket a Garmin nüvi 660 euro vashoz bemásolós térképpel kapcsolatban,hogy hogyan tudom frissíteni a térképet.A 2017.10-es img. letöltve,4gb kártya megvan,hogyan tovább?A következő gondom vele,hogy a képernyő érintő része a felső részen csak lejeb érzékel,lefele már jó.Újra kalibráltam már többször is de nem változott semmi,esetleg a szerviz menüben lehet-e állítani?és oda ,hogy lehet belépni? Köszönöm a válaszokat ha netán jönnek.
-
Csbond
csendes tag
válasz
gabor_01 #924 üzenetére
Szia, köszi a választ és a kérdésedből érzem, hogy rossz nyomon járok. Az én -rossz?- gondolatom, hogy egy full EU térkép kb. pl. 3,8Gb és ugye van itt ez a 2Gb-es határ. Ebből én azt hittem, hogy 3,8Gb-et két felé kell vennem mert nekem full EU térkép kell nem akarok róla semmit levenni, hogy a 2Gb alatt legyek és a nüvi 255 kezelni tudja.Vagy nyugodtan az sd kártyára rakhatom a full térképet és hajrá!?
-
Csbond
csendes tag
Sziasztok, tovább görgetem a kérdésem. Úgy gondolom egyszerűbb leírni az alap problémám hátha nektek jobb ötletetek van, mint amiben én gondolkodom. Két hónap múlva kamionra szállok és a nüvi255W-t magammal vinném vésztartaléknak de erre full Európa térképet szeretnék mivel nem tudom, hogy épp melyik ország is kell. Most a belső memórián van Magyarország és egy 4Gb kártyán Eu-1,8Gb-es méretben. Én abban gondolkodtam, hogy csinálok egy kelet és nyugat európai térképet a MapSource-val és fel az sd kártyára két .img file ként és mindig az aktuálist nyitom. De a sd-m csak egy filével dolgozik gmapsupp.img. Van ötletetek?Köszike.
-
Csbond
csendes tag
Sziasztok, már évek óta használok egy Garmin nüvi 255W-t. Semmi gondom nem volt eddig a frissítésekkel de most elakadtam. Az sd kártyára raktam az EU térkép gmapsupp.img néven hozzá egy gmapsupp.unl-t és oké volt. Most az sd kártyára szeretnék két .img file-t; de semmi mást nem fogad el csak a gmapsupp-ot, ez így van? Vagy mivel próbálkozhatok -gmapsup2,gmapprom?
-
borocsik
újonc
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni egy Garmin nüvi 660 euro gps térkép frissítés/felrakás ügyében akár hozzászólási sz. alapján is .Ha lehetne szájbarágosan azt megköszönném.Üdv.Mindenkinek
-
nemcso
őstag
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok!
Ha nekem kéne szerbia és montenegró térkép, hogyan juthatok hozzá hivatalosan? Illetve melyik térkép csomag tartaslmazza ezeket a térképeket?
elenleg CN Europe NTU 2017.10 Central REgion van rajta.
-
7ER
aktív tag
válasz
Csabusman18 #914 üzenetére
Nem világos a kérdésed. Egyértelműsítsd. . .
-
Csabusman18
tag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem ez a tipusú Garmin navim van, de hátha tudtok segíteni. A navi egy DEZL 760 LM készülék, de a Garmin feliratnál nem megy tovább, a PC sem ismeri fel usb-én keresztül. Hard reset után sem. Mit tudok tenni? A legutolsó frissítés után még semmi gond sem volt.
Köszi. -
w.miki
veterán
Garmin nüvi 300-on szeretnék térképeket frissíteni.
Mi ennek a legegyszerűbb módja? -
Ferri1940
csendes tag
Kedves Mindenki!
Szeretném megkérdezni hogy valakinek volt - e hasonló esete:
A Garmin Expressel szeretném frissíteni Nüvi 3597 es készülékemet,(örökös frissítéssel) de a program csak a készüléket látja és csak az Európa részleges frissítését ajánlja fel mivel nincs elegendő hely a belső memórián.
Ez eddig rendben van.
Én a teljes CityNav Eu-t szeretném frissíteni mert eddig is az SD kártyán ez volt.
A PC re történő letöltést megcsináltam és arról fe lehet tölteni készülék SD kártyájára a MapInstall pogrammal csak nem tudom hogy a 3D szolgáltatás megmarad-e?Ha valakinek van a témában tapasztalata kérem sziveskedjen megosztani velem.
Előre is köszönöm!
-
nemcso
őstag
CN Europe NTU 2017.10 elérhető.
-
spawn21
veterán
Üdv.
Ide is beírom, vettem pár hete egy Garmin Nüvi 2789-et. A Navigáció része érdekes dolgokat művel, olyan helyekre visz ami jóformán nem is létezik. Miután beírtam ma reggel Dunaújvárost , pilisvörösvárról indulva nagyon megszivatott. Legfrissebb szoftver van rajta, és még sem látta a kb 1,5 éve átadott utat.
-
gabor_01
senior tag
válasz
Vadgesztenye #904 üzenetére
Egy ideje már az újabb Garmin készülékek védettek a virágbolti térképek ellen.
(Van már rá megoldás: átírják a firmware-t....)
Az amerikai térkép ott van, semmi baja. A Garmin Expresszel továbbra is frissíthető. Ne piszkáld a belső memóriát, mert a licencet is kitörölheted. -
Vadgesztenye
csendes tag
Garmin nüvi 57 LM készülékemen amerikai térkép van. Európa feloldott térképet próbáltam rátenni az sd kártyára, de bekapcsolás után "A térképzárolás feloldása sikertelen." üzenetet kapok. Leokézom, utána pedig "A térképek rosszak és használhatatlanok. A legújabb térképek letöltéséhez tekintse meg a www.garmin.com/express weboldalt.". Mi lehet a megoldás?
A belső memórián lévő amerika térképet nem látja a fájlkezelőm, így az törölni sem tudom. Lehet ennek köze ahhoz, hogy nem tudom az európai térképet használni? Próbáltam a bemásolós, és a telepítős verziót is használni, de egyik sem ment. Ötlet? -
Ferri1940
csendes tag
Sziasztok Kedves Garmin kedvelők!
Van egy Nüvi 3597 es GPS em
Eddig minden gond nélkül tudtam frissíteni a szoftverét és a térképeit is a mai napig.
A frissítéseket a Garmin Extrával csinálom.
Most az jelenség következett be hogy az SD kártyára azt írta ki hogy nem kompatibilis (8 GB )
eddig ezen volt a CN Europa térkép.
Gondoltam teszek be egy üres új 8 gigásat.
Most csak a full. Europa térképeknek csak egyes részeit akarja feltenni mert a belső memórián nincs a elegendő hely .
Ugyan akkor nem érzékeli a benne lévő üres kártyát. (A fájl kezelővel látható a kártya )
Meg is formáztam a kártyát Fat32 re de semmi nem változott.
Ugyan akkor be tettem egy NG Magyarország eredeti SD kártyát azt kifogástalanul kezeli.
Meg van a legelső korábbi kártya koráábi térképpel és az is működik de azon nincs szabad hely mert 4 Gb-os.
Valakinek van valami ötlete mit lehet tenni?
Minden javaslatot megköszönök .Üdvözlettel : Ferri1940
-
nemcso
őstag
Naviguide 2016.01 NT tölthető
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- GTA V
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest