- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj888
tag
Sziasztok!
Már eljutottam odáig, hogy látom a térképeket a gps belső memóriájában. Van egy system mappa abba vannak az IMG fajlok.
Az lenne a kérdésem, hogy a mapsource-vel milyen térképfajlok szerkeszthetők, mert nekem az IMG-ét nem nyitja meg. Láttam torrenten unlocked for mapsource térképet is. Csak ezek szerkeszthetőek? Vagy csak át kell nevezni? Nekem az lenne a cél, hogy ha letöltök egy full eu bemásolós térképet img-ben, ki tudjam válogatni azokat az országokat amire szükségem van. Ebben szeretnék segítséget kérni. Milyen programmal és hogyan? Ha valakinek van türelme és kedve leírhatná. Biztos nem nehéz aki már ért hozzá, de nekem még nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest