Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Nagy chili topic. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
válasz Joe.36 #14250 üzenetére
egyreszt ilyet nem veszunk boltban kp-re mert akkor elesunk a 14 napos indok nelkuli elallastol.
masreszt olyan nincs hogy penzt kotelessek visszaadni. ma mar ugy van hogy ha 3 napon belul elromlik akkor kotelesek cserelni, azonos tipusra. ha nincs akkor vasarlasi ar vissza (nem szervizeles meg kuponozas meg hasonlok csak a csere elfogadhato).
ha 3 napon kivulre csuszol az cumi mert akkor mar szervizelhetik. gyak barhanyszor barmennyi ideig, erre nincs megkotes. ha mar soxor es sokaig akkor lehet kerni az elallast hisz megalapozott.
szoval spuri vissza es megmutatni a hibat kerni a cseret (megprobalhatod a penzt is visszakerni, de tudni kell hogy erre nem kotelessek). aztan legjobb ha a cseredarabot ott helyben kibontod es megnezed jo e (pixelhibak, erintokijelzo, toltes, kartyakat latja, hattervilagitas megy, nem fagy, nem indulgat e ujra, fulhallgato joe, wifi megye, gps, kamera, hangszoro, stb-stb amit csak lehet, sajat magadat szopatod ha ujra vissza kell menni, szoval szanj ra egy kis idot).
ha nem hajlandoak a cserere akkor felemlegeted a jogaidat es a vasarlok konyvet. ha meg ekkor sem akkor beleirsz.Buy books not gear.
-
asdf_
veterán
válasz Joe.36 #14250 üzenetére
3 napon belul amennyiben hibas a keszulek, nem javithatnak, csak cserelhetnek. De -hogy most jogszeruen vagy nem jogszeruen, ezen ne polemizaljunk- valoszinuleg szervizben fog kikotni a telefon, ahol megallapitjak, hogy valoban hibas-e (meg kozben nem szedted e darabokra es allitottad bele a csavarhuzot meg ilyenek) es csak a szerviz leokezasa utan fogsz cseret kapni. Te mindenesetre vidd vissza a gyorsboltba sebesen.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz Joe.36 #14533 üzenetére
Ezért szaladgálnak a kínaiak Pesten 100 milliós nagyságrendű kp-val. Kérdés hol van ilyenkor a NAV?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
313313
addikt
válasz Joe.36 #15927 üzenetére
Te már másra kérdezel. A pénz visszafizetésre, nem?
Az új (2014) rendelet azt is 14 napban szabályozza, általában ezt ki is centizik a cégek, illetve sokan még a 30 napra (régi rendelet 2003 talán) hivatkoznak...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Joe.36
addikt
válasz Joe.36 #15929 üzenetére
Végül minden renden lett ma vissza kaptam a pénzt csak kellet pár telefon hívást intézni az ügyben, mert elakadt a rendszerben az ügy.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Ateszpapa
addikt
válasz Joe.36 #15971 üzenetére
Ha jól tudom ilyenkor csak a bolt jó indulatán múlik, hogy vissza vegyék, a fémházas megtévesztéssel élnék, hátha vissza veszik.
Szerintem írj most emailt nekik, és minél hamarabb vidd vissza.
MM-ba fordult elő velem jó pár éve egy Nokia buta telefonnal, hogy vissza vittem 3 napon belül és vissza kaptam a pénzem, de nem lettek volna kötelesek vissza adni.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Joe.36 #15973 üzenetére
Mondom, hogy vidd vissza egy próbát megér.
Hivatkozz arra, hogy az adatlapon is az van, hogy fémházas kivitel.
Te meg műanyagot kaptál.Ha csak a hibákra hivatkozol, akkor abból csak szerviz lesz.
Tudom, hogy nincs az a 3 nap, de a boltos kolléga úgy tudta, hogy vissza vihetem (szerencsémre)Mióta van nálad a készülék?
Látom a RAM is csak 1 giga
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Joe.36 #15975 üzenetére
Akkor mond azt, hogy ajándékba vetted rokonnak azért nem bontottad ki.
Ha nincs semmi karc, sérülés és szépen vissza tudod csomagolni, akkor lehet vissza kapod a pénzed.De jogilag tudtommal nem járna vissza.
A Mammutban lévő boltjukba vittem vissza egy egeret másnap, igaz az netes rendelés volt.
Átnézte a srác, hogy minden rendben vele, és már nyomtatta ki a stornó számlát. -
Joe.36
addikt
válasz Joe.36 #15975 üzenetére
Tegnap kedden hoztam el , hülyeséget írtam! Netes más abból lett ez, én meg már nem akartam variálni ott, mert ez már egy csere volt így is. Már így is túl lett variálva
Semmi karc, se sérülés csak a matricát vettem le róla, de megvan. Bár vissza nem hiszem hogy lehet rá rakni.
Tartozékok bontatlanok.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
asdf_
veterán
válasz Joe.36 #16336 üzenetére
Ma irsz egy emailt nekik, hogy elallsz, kezbesitesi visszajelzest es olvasottsagot bejelolod (az utobbi a lenyegtelenebb), valamint masolatba berakod magadat (igy az elkuldott levelbol neked is van egy peldanyod headerekkkel, igy letagadhatatlan), es problema megoldva (de elotte azert elolvasod az aszf-uket hogy esetleg megjeloltek-e milyen modon varjak az elallast)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Joe.36 #18719 üzenetére
Ha tényleg úgy látod, hogy gyári hibás a cipő, akkor keress egy független szakértőt és vizsgáltasd be. Ha beigazolódik a gyári hiba, akkor behajthatod a bolton a szakértői díjat is. Az már egy másik kérdés, ha a bolt nem fogadja el a szakvéleményt... akkor lehet békéltetőzni vagy pereskedni. Sok sikert.
Hozzáteszem, hogy én ezért nem veszek drága cipőt gyári gari nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Joe.36 #18722 üzenetére
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól is kérhetsz szakvéleményt. Ami fontos, hogy előtte mindenképpen kérj egy írásos beleegyezést a bolttól, hogy a szakvéleményt magukra nézve elfogadják és a költségét visszafizetik. Enélkül bele se vágj, mert simán visszadobhatja a bolt a szakvéleményt mondvacsinált indokkal és csináltathat szakvéleményt a saját "független" szakértőjével, ami természetesen a boltnak fog igazat adni.
Nekem ennyi sz*pást 20k nem érne meg, de sok sikert kívánok hozzá Neked, ha belevágsz.
-
őstag
válasz Joe.36 #18722 üzenetére
a konkrét panaszt nem kommentálva annyit megjegyeznék hogy én utcai sportcipőnek mindig "gördeszkás" cipők közül választok, azok jóval nagyobb igénybevételre vannak tervezve és valóban 3-5 évig tartanak utcai használat mellett
hasonló árban vannak mint a puma, nike stb., de ezeknél nem (csak) a reklámot fizeted meg, hanem tényleg tartósakcryptot minden termékemért elfogadom
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Joe.36 #18728 üzenetére
Az jó ötlet.Nekem nővérem annó cipőfelsőrész készítőnek tanúlt,volt cipőm ami anyaghibás volt,már úgy vittem vissza a boltba,hogy elmagyaráztam hogy mért is hibás a cipő anyaga.Néztek rám hogy ennek mi a baja
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest