Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Evil Snowman #97635 üzenetére

Rendben de az asztali vonalat ne hozd már ide. Asztaliba más a hűtés és az alaplap beállítások is tuning barátibbak. Az hogy én egy asztali procit használok csökkentett módban a laptopomban az ne nagyon dobjon fel, mert így van. Se az órajelek, se a beállítások, se a hűtés nem az mint amit az i9-9900K tud és használják mások!

Én attól nem bánok semmit, ha már nagy lemaradásban van, mert az hogy nincs forrasztva az alaplapra mindenben kárpótol. Azok a számítási feladatok amik meg megemelik a mostani új procik teljesítményét pontszerűen nézve, mert úgy pontozz hogy elcsábulj, az nem nagyon érint mikor olvasom mások megjegyzéseit hogy játéknál simán kiszolgál még akár egy rtx 4090-et is, nincs olyan számottevő fps különbség a mostani legújabb K-s procikhoz képest. Értsd játékos platformon.Aztán ha itthon időre kellene kiszámolnia valamit azért megnézném mennyivel végezne el egy feladatot az általad említett proci az enyémhez képest, szerintem ki tudnám várni a különbséget, nincs akkora lemaradás..................

Új hozzászólás Aktív témák