Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz echterion #75131 üzenetére

Tőlem egy off-al több nem oszt nem szoroz, már teljesen azzá váltam itt. :) :R Azért nem vagyok annyira hülye mint ahogy mutatom magam. :K Az elkért ellenérték az számomra is nyilvánvaló (inkább poénnak szántam a linkeket) sőt amit legutóbb kaptam ugyanezzel a szituval meg főleg felébresztett, mindent igazol, habár a PayPal miatt nem szívtam!!!(nagyot, amit az más dolog). Csupán arra akartam rávilágítani, a 0 pozitív visszajelzés, első árus dolog nem lehet kizáró ok, hisz személyes szemszögből a legutóbb vásárolt mxm vga kártyámat is így vettem sokkal értéke alatt, 0 árusított értékelés mellett. Kockáztattam és akkor bejött. Az már más dolog nem tudtam vele élni, elbasztam. (a történetének még nincs vége, még nem kuka)
    Na, szeretek álmodozni. Korábban a most imádott jelenleg futtatott P5200-as kártyámat egy ideig csak egy 100-asért árultam a hardver aprón, senkinek nem kellett holott 300 körül és felett volt az Ebay-en fent. Meg is gondoltam magam. És milyen jó hogy megmaradt, sosem teszek ilyet többé. :N

Új hozzászólás Aktív témák