- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
blue_23 #48148 üzenetére
nem, nem arra gondoltam, hogy most sajnálni egy pénzt drágább laptopra, és jó lesz a szar is. Ez teljesen jogos
Lehet hogy csak neveltetés kérdése nálam, hogy hú, az említett összeg milyen sok, mondhatni sokan nem is láttak még annyit egy összegben, és hogy akár ez egyfajta lelkiismeretfurdallást is okoz, hogy igen, megéri kidobni egy gépre annyi pénzt, csak durva hogy mennyi az az összeg.
És valószínűleg innen ered a hitel is, az ember könnyebben elfogadja azt hogy havonta fizet pl a fent említett 15000-ret is, mert az sokkal kézzel foghatóbb.Mint ahogy már sokan azt se tudják mi az a milliárd és nem tudnak különbséget tenni a millió és milliárd között. Pedig vannak olyan emberek itthon, akinek 1 milliárd meg se kottyan :]
szóval itt mint mondtam, nem arra akartam kilyukadni, hogy sajnálni egy jobb gépért x összeget, hanem az összeg mértékének lélektani hatásaira akartam kilyukadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest