Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
chungee #5169 üzenetére
Csak azért ezt a játékot említem, mert eléggé népszerű a legtöbb embernek megvan és nagyon jók benne a rumble effektek. Próbáltam én más játékokkal is pl Resi2 és 3 Remake-ek, az F510-zel teljesen jók a rezgő effektek, az F710-zel alig érezni.
Azért kellene mások tapasztalata, hogy ez gyárilag ilyen lepkefing vagy csak az én példányom defektes. -
fleetcmd
tag
válasz
chungee #3790 üzenetére
A nyomásérzékeny gomboknak csak annyi a lényege, hogy az eredeti PlayStation 3 vezérlőnek, ha jól tudom, analóg gombjai voltak és egyes játékok ki tudták használni, hogy a gombokat (ABXY, háromszög, kör, négyzet, izé) mennyire erősen nyomod le. PC-n ennek nincs jelentősége.
Rezegni nem rezeg, ha nincs odaírva.
-
TommyGun
őstag
válasz
chungee #1900 üzenetére
Minél miben jobb az F510?
Logi F310 sima
Logi F510 rángatós
Logi F710 wireless + rángatósX360 ránagtós mind és van belőle wireless
ez a kettő a legjobb minőség. Minden más ezek után jön... (PCre) mindegyik kábeles kb 2 méteres kábellel rendelkezik
ezek tudják rendesen a xinputot nincs velük szopás, nem esnek szét az első használatkor, azt választod amelyik szimpi és kézre esik, ezekről van tapasztalat is, nem véletlenül mondjuk hogy ezeket kell venni.
Ha verekdős gémekre akarod venni és fontos a külön DPAD, ahol a gombok nem együtt vannak hanem mint a PS3-on akkor ezek a PS3 dizájnú speedlinkek jók lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
chungee #1900 üzenetére
Még nem tudjuk.
Gondolom a minősége kb. a fele lehet, de ehhez mért az ára is. A logi egy nagyon minőségi tartós pad, hosszú garanciával, (nekem 3 évet adtak rá) és a köztudottan jó supporttal. Ebből a speedlinknél az utóbbi kettő biztos nincs.
De mondom, ettől még lehet jó pad, elég új, még nem sok tapasztalat van.
-
DeanRain79
csendes tag
válasz
chungee #1746 üzenetére
Nálam is sok gond volt a gamepaddal win8 alatt. Logitech F310 esnél azt hittem a pad hibás,de mivel más padoknál is véltem felfedezni hibát ,csak az op.rendszerre tudok gondolni,hogy nem kompatibilis. Lehet akármilyen driver alatta nem ér semmit. Win7 re való visszaállást ajánlom.Én is azt tervezem. Azaz lehet nem csak a pad nem megfelelő win8-ra ,hanem a játék is amit futtatni akarsz alatta/rajta.
Fifánál voltak gondok nálam is. alapban a játék nem szereti a win8-at. Elfut,csak sűrűek a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!