Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
De hogy valami értelmeset is mondjak, és talán érdemes megfogadni a tapasztalatok alapján. Vannak ugyan ezek a d-input alapján működő kontrollerek, vagy x-input, nem tudom. Lényeg hogy ezek Windows alól játékra nem használhatók mert nem is ismerik fel a játékok. Kerülőút a régi x360ce, de macerás, és ez van elterjedve, a telepítése annyiból áll hogy dll fájlokat kell a játék könyvtárába másolgatni, aztán vagy jó vagy nem. Na most már jó ideje elérhető és nem elég népszerű a xbox360ce alpha változata, ami megoldja a macerás telepítést.
Itt csak elég ha fut a háttérben a program és rendes xbox kontrollerként lehet használni. Csináltam anno videót róla, megosztom. [link] -
dokken
tag
X360CE, meg hasonló programokat felejtsd el, add hozzá a steamhez a gamepadot, utána minden játék xbox gamepadnak fogja látni.
Indítsd el a steamet nagy kép módban (jobbra fent).
Fogaskerék (jobbra fent).
Játékvezérlő beállítások.
Általános gamepad konfigurációtámogatás.
Kiválasztod a gamepadot, és beállítod gombkiosztást.Innentől egy xbox gamepad van a kezedben.A lényeg ,hogy mindig
nagy kép módban indítsd a játékokat. -
-
Redneck
nagyúr
Ránéztem a weboldalára és nem találtam xinputot sehol, de lehet figyelmetlen voltam. Xinput támogatás nélküli gamepadot nem ajánlott venni, extra szívás.
Esetleg az Xpadder alkalmazással vagy X360ce-vel be lehet lőni az adott játékhoz. A kétezres években nekem bevált egy vezetékes Mantával.Más:
Tudtok ajánlani 30€ alatti xinput képes teleszkópos telefonos gamepadot? Eddig az Ipega 9083S-sel és a Saitake 7007F-fel szemezek, de előbbiről egy youtuber azt mondta hogy műanyag gagyi, és az analógjai is pontatlanok. Utóbbi jobban tetszik, de kicsit kicsinek tűnik alul, tartok tőle hogy kényelmetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- általános iskolai rendszergazda
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Logitech G923 kormány és pedál
- L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- Pavilion x360 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450