- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De hogy valami értelmeset is mondjak, és talán érdemes megfogadni a tapasztalatok alapján. Vannak ugyan ezek a d-input alapján működő kontrollerek, vagy x-input, nem tudom. Lényeg hogy ezek Windows alól játékra nem használhatók mert nem is ismerik fel a játékok. Kerülőút a régi x360ce, de macerás, és ez van elterjedve, a telepítése annyiból áll hogy dll fájlokat kell a játék könyvtárába másolgatni, aztán vagy jó vagy nem. Na most már jó ideje elérhető és nem elég népszerű a xbox360ce alpha változata, ami megoldja a macerás telepítést.
Itt csak elég ha fut a háttérben a program és rendes xbox kontrollerként lehet használni. Csináltam anno videót róla, megosztom. [link] -
dokken
tag
X360CE, meg hasonló programokat felejtsd el, add hozzá a steamhez a gamepadot, utána minden játék xbox gamepadnak fogja látni.
Indítsd el a steamet nagy kép módban (jobbra fent).
Fogaskerék (jobbra fent).
Játékvezérlő beállítások.
Általános gamepad konfigurációtámogatás.
Kiválasztod a gamepadot, és beállítod gombkiosztást.Innentől egy xbox gamepad van a kezedben.A lényeg ,hogy mindig
nagy kép módban indítsd a játékokat. -
-
Redneck
nagyúr
Ránéztem a weboldalára és nem találtam xinputot sehol, de lehet figyelmetlen voltam. Xinput támogatás nélküli gamepadot nem ajánlott venni, extra szívás.
Esetleg az Xpadder alkalmazással vagy X360ce-vel be lehet lőni az adott játékhoz. A kétezres években nekem bevált egy vezetékes Mantával.Más:
Tudtok ajánlani 30€ alatti xinput képes teleszkópos telefonos gamepadot? Eddig az Ipega 9083S-sel és a Saitake 7007F-fel szemezek, de előbbiről egy youtuber azt mondta hogy műanyag gagyi, és az analógjai is pontatlanok. Utóbbi jobban tetszik, de kicsit kicsinek tűnik alul, tartok tőle hogy kényelmetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest