- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Összeállt a pc-s konzol!
Aki most akar venni és nem tudja hogy Logitech Rumblepad 2 wireless vagy Xbox 360 Controller (nem pc-hez) annak azt mondom hogy inkább xbox kontrollert vegyen szerintem. A Rumble pöckei nem olyan érzékenyek, nem lehet olyan finom és folyamatos mozgást csinálni vele. DE a négy főirányt jobban, biztosabban teljesíti. Ez Fifa 11-nél annyit tesz hogy a pályán való össze vissza karistolásban sokkal jobban teljesíti az xbox gamepad, amíg a szabad módban a trükközések a Rumblepad iránybiztossága előnyösebb. Minőségi érzésre az xbox gombjai lágyabbak, Rumble meg keményebb olyan kissé műanyagosabb. Ha nem köveztek meg érte, akkor inkább a "gagyibb érzésű" kifejezést használnám a Logitechre. Persze lehet hogy keménysége, karakánossága végett lesz hosszabb életű mint boxos társa. Így 1 átfifázott este után egyenlőre ennyi, aki nem akar kifejezetten windows-os Xbox 360 padot venni az ne tegye, én is a gyári pórázast vettem ami 4-5000-el olcsóbb és mint látjátok nem csak fehér hanem fekete színben is létezik és a win7 felismerte, de akinek nem egy driver az egész. (Fajgyűlölő beszólásokat nem kérek!
)
ÉS íme a konzoltáció:
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki most akar venni és nem tudja hogy Logitech Rumblepad 2 wireless vagy Xbox 360 Controller (nem pc-hez) annak azt mondom hogy inkább xbox kontrollert vegyen szerintem. A Rumble pöckei nem olyan érzékenyek, nem lehet olyan finom és folyamatos mozgást csinálni vele. DE a négy főirányt jobban, biztosabban teljesíti. Ez Fifa 11-nél annyit tesz hogy a pályán való össze vissza karistolásban sokkal jobban teljesíti az xbox gamepad, amíg a szabad módban a trükközések a Rumblepad iránybiztossága előnyösebb. Minőségi érzésre az xbox gombjai lágyabbak, Rumble meg keményebb olyan kissé műanyagosabb. Ha nem köveztek meg érte, akkor inkább a "gagyibb érzésű" kifejezést használnám a Logitechre. Persze lehet hogy keménysége, karakánossága végett lesz hosszabb életű mint boxos társa. Így 1 átfifázott este után egyenlőre ennyi, aki nem akar kifejezetten windows-os Xbox 360 padot venni az ne tegye, én is a gyári pórázast vettem ami 4-5000-el olcsóbb és mint látjátok nem csak fehér hanem fekete színben is létezik és a win7 felismerte, de akinek nem egy driver az egész. (Fajgyűlölő beszólásokat nem kérek!
)