- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Összeállt a pc-s konzol!
Aki most akar venni és nem tudja hogy Logitech Rumblepad 2 wireless vagy Xbox 360 Controller (nem pc-hez) annak azt mondom hogy inkább xbox kontrollert vegyen szerintem. A Rumble pöckei nem olyan érzékenyek, nem lehet olyan finom és folyamatos mozgást csinálni vele. DE a négy főirányt jobban, biztosabban teljesíti. Ez Fifa 11-nél annyit tesz hogy a pályán való össze vissza karistolásban sokkal jobban teljesíti az xbox gamepad, amíg a szabad módban a trükközések a Rumblepad iránybiztossága előnyösebb. Minőségi érzésre az xbox gombjai lágyabbak, Rumble meg keményebb olyan kissé műanyagosabb. Ha nem köveztek meg érte, akkor inkább a "gagyibb érzésű" kifejezést használnám a Logitechre. Persze lehet hogy keménysége, karakánossága végett lesz hosszabb életű mint boxos társa. Így 1 átfifázott este után egyenlőre ennyi, aki nem akar kifejezetten windows-os Xbox 360 padot venni az ne tegye, én is a gyári pórázast vettem ami 4-5000-el olcsóbb és mint látjátok nem csak fehér hanem fekete színben is létezik és a win7 felismerte, de akinek nem egy driver az egész. (Fajgyűlölő beszólásokat nem kérek!
)
ÉS íme a konzoltáció:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Suzuki topik
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aki most akar venni és nem tudja hogy Logitech Rumblepad 2 wireless vagy Xbox 360 Controller (nem pc-hez) annak azt mondom hogy inkább xbox kontrollert vegyen szerintem. A Rumble pöckei nem olyan érzékenyek, nem lehet olyan finom és folyamatos mozgást csinálni vele. DE a négy főirányt jobban, biztosabban teljesíti. Ez Fifa 11-nél annyit tesz hogy a pályán való össze vissza karistolásban sokkal jobban teljesíti az xbox gamepad, amíg a szabad módban a trükközések a Rumblepad iránybiztossága előnyösebb. Minőségi érzésre az xbox gombjai lágyabbak, Rumble meg keményebb olyan kissé műanyagosabb. Ha nem köveztek meg érte, akkor inkább a "gagyibb érzésű" kifejezést használnám a Logitechre. Persze lehet hogy keménysége, karakánossága végett lesz hosszabb életű mint boxos társa. Így 1 átfifázott este után egyenlőre ennyi, aki nem akar kifejezetten windows-os Xbox 360 padot venni az ne tegye, én is a gyári pórázast vettem ami 4-5000-el olcsóbb és mint látjátok nem csak fehér hanem fekete színben is létezik és a win7 felismerte, de akinek nem egy driver az egész. (Fajgyűlölő beszólásokat nem kérek!
)