Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
Nem tudom milyen a microsoft terméktámogatása, de nekem van egy kb. 2 éve vásárolt Chillstreamem, ami a napokban felmondta a szolgálatot, kontakt hibássá vált. Semmilyen papírom, dobozom nincs meg hozzá, sőt még a legfontosabb azonosítót tartalmazó matrica is hiányzik róla, ennek ellenére felhívtam az ügyfélszolgálatot, 5-ös gomb, 2mp eltelik és egy kedves női hang fogad. Elmondtam a problémámat, végül arra jutottunk töltsek fel képeket a termékről, majd másnap telefonáljak. Másnap hívtam őket, u.a. a kedves diszpécser fogad és mondja, hogy sikerült hitelesíttetnie a képeket, mivel chillstreamük már nincs raktáron, ezért elfogadnék-e egy rumblepad2-est cserébe, ráadásul azért nem a csúcs vezeték nélkülit ajánlotta, mert abból 1 van raktáron és ha időközben elfogyna, húzódna a dolog és ő ezt nem szeretné (mondjuk kicsit sajnáltam, de egye-fene elvoltam a kábellel eddig is). Szal még szét sem kellett verjem a chillit, le se kellett vágjam az usb csatiját, annyit mondtak, hogy a legközelebbi hulladékgyűjtőbe, ha lennék szíves belehajítani... és további szép napot! Hát, az volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest