Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #67965 üzenetére
Nekem Tacx Cycletrack mágnesfékes edzőgörgőm van, pont ilyen csak nekem a keréktámasz is full fekete. 20 ezer körül vettem anno...
Mellé Garmin GSC10 ANT+ Speed Cadence Sensor, ami mindig a bringámon van. Nem mai darab, de teszi a dolgát.Az külön csoda hogy a Fénix 6X PRO is felismeri, pedig bazi régi szenzorról van szó.
Az más kérdés hogy mennyit van használva... A futásra könnyebb és gyorsabb öltözni, meg nem kell a lánccal illetve a kerék nyomással vacakolni. Arról nem is beszélve hogy nekem fali-tartón van a gép.Illetve maga a forgalom sem hiányzik annyira....
Barefoot téma, ugyan én nem futottam rég puci lábbal. Viszont egész nyáron ötujjas lábtyűben mentek a futások, leginkább a Hilly Toe Socklet és Vibram Fivefingers Athletic No Show volt rajtam.
Mostanában gyapjú Vibram fivefingers Wool Blend Crew verziót hordom, futáshoz, itthon tartózkodáshoz és alváshoz is.
A gyapjú jóval vastagabb és kellemesebb viselet, viszont nekem a 265mm körüli lábamra a legnagyobb /46-50/ méret a legjobb. Mivel a kisebbnek számomra túl szűk a szára, meg a nagyobbat könnyebb is felvenni, főleg mosás után. 3 pár is található itthon, igaz az egyik /42-45/ méretű.
Van amikor kettő gyapjast is húzok a lábamra, az még kellemes érzés szokott lenni. Hármat még nem próbáltam egymásra húzni...A Military Green 5500 ft
-
tisn
addikt
válasz
azt az aldisat ta'n tavasszal vagy mikor volt, majdnem megvettem
sajnos lehet hogy egy kisse okosabb kellene, kurvara idegesit, hogy ugyan a garminba beirom kezzel a km-t, de strava addigra szinkronizal, es nem viszi at, es igy oktobertol aprilisig nem tudom megcsinalni a 400km tekeres cselendzset. vagy csak sok kezi faszkodassal
szerk: 520
nagyon regota nezegetem az 520 fitness verziot, de vegul is inkabb valami fullhidros fekesen gondolkodom, utalok baszakodni a madzagokkal. miert nincs a decaban kicsit dragabban olyan?!
-
Alg
veterán
válasz
ON: Belőttem a tavaszi bécsi maratonra egy 1:45-ös Garmin célidőt (szerk: FÉL maratoni távra, mielőtt valaki Kipchoge-t riogatná
) - Amy nénit elengedem, megnézzük a napi ajánlatokkal mire megyek.
1:46-os FM amúgy a PB-m, még 2015-bőlszóval elég erős vállalás, de van rá pont fél évem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest