Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz INTELligent #102913 üzenetére
Abszolút csak az éremről szól, inkább olyasmi, mint itthon bármelyik virtuális teljesítés.
Tracking nincs, nem IRL megy, az útvonal adott, az általad bepötyögött (vagy pl. Stravából importált) táv alapján megy előre a karaktered.
Anno összekapcsoltam a Strava-val, mikor a Ring Road-ot csináltam, automatikusan ment minden. De jópofa volt látni, ahogy sétálok a nagy semmiben, és néha közölte az app, hogy épp most ültettek egy fát a nevembenMagamtól ki nem adnék ennyi pénzt egy ilyen bohócságra (mármint teljes áron). A Ring Road-ot egy barátom vette, csak időközben felhagyott a futással, így kb. 10%-nál átvettem a teljesítést és nekem adta az érmet, miután beértem.
Most meg postaköltség árában jópofa a dolog, mert amúgy állati jópofák, szépek, igényesek az érmek. Feleségemnek jó motiváció lesz, nekem meg kb. mindegy, futnék én enélkül is, de így legalább a 2052km-es célkitűzés jövőre megmarad.Hirtelen egy videó, amit találtam, biztos van jobb, de a lényeg látszik: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest