- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
batyuska100 #127 üzenetére
Az a baj, hogy csak telefonálnak.
Az Express One előtte is szokott küldeni reggel egy emailt, meg mikor elindulnak a csomaggal akkor is. És ahogy adogatja lefele van egy link is amire kattintva láthatod merre jár a futár. Ezt a többinél hiányolom. Meg ha nem is mindent, de megjegyzést lehet hozzáfűzni, hogy mikor vagy otthon, ha pont aznap nem éppen.
Én már átírtam a címem ahonnan rendelek, hogy azt is írják rá, hogy aznap X időpontig hozhatják, utána kár erőltetni. Azóta valahogy megkapom a csomagokat.
Próbáltam postafiókot is nyitni, de oda nem tesznek csomagokat. Meg minden héten nézegetni kell.. Érdekes, fizetsz érte, mégsem lehet használni, és még megszabják hogy ürísd gyorsan. Pedig állhatna ott 1 hónapot is. Nem 80"-os TV-k, hogy ne lenne hely a szekrényben. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
batyuska100 #125 üzenetére
Tipikus "professzionális" Sprinter hozzáállás. Mázli, hogy volt otthon valaki.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
batyuska100 #122 üzenetére
Telefonálj, mert azok a leg.. CIB (mint bank)ek!
-
--HARDCORE--
senior tag
Én fel se tudom fogni, hogy hogy működhet ilyen ótvarul a rendszer, hogy nekik mindegy ki hozza ki a csomagot. Eleve nem értesítettek, hogy ezentúl nem a postán lehet átvenni, nem a postás hozza ki.
Mostmár legalább annyi a jó hogy nekem az utóbbi időben az express one hozza az alis cuccokat, ott van tracking, hogy a futár merre jár. Bár volt, hogy azt jelezte még 10 cím van előttem, és már csengett a kapucsengő.
Legutóbb meg se email se telefon. Pedig ezelőtt mindíg volt 2 email is.
Szerintem ezek bármit megtehetnek, a GLS még istenes hogy legalább telefonál.
Ha Sprinter lenne, csak annyit látnál hogy a csomagot nem vetted át.Miközben otthon voltál, vártad a hívást vagy valamit..
És akkor még a rugalmas mindössze 1-2 órás intervallumon belüli kiszállítást meg se említem, amitől nem akar eltérni.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #107 üzenetére
Az a komoly fejlemény!
Tehát nekem semmiképpen nem hozza ki máskor (vagy máshova sem!), de másnak a címre a városon belül, olyannak is átadja aki csak bemondja a nevem meg a címem.
Hú ba'eg ez nagyon kell. így védve van a csomagom.
Agyatlan idióta szabályaik. Háztól házigos csomagot biztonságosabb lenne Inmedio csomagpontra leadni, ott legalább én veszem át, nem bárkinek odaadják név + címmel.
Agyrém. Ez mire jó nekik?
Milliárdos lennék már megszűnt volna ez a futárszolgálat, az hótziher, és heti 1 tányér rizsért dolgozna a futár az is tuti. -
--HARDCORE--
senior tag
Ti mit tennétek, ha a futár csak és kizárólag abban az időintervallumban (elég szűk) dolgozik, és szállítaná ki a csomagotokat, amikor nem értek rá?
-háztól háziggal lett feladva, nem lehet csomagpontra áttenni.
-a kedves, megértő futár nem hajlandó munkahelyre (+6km) kiszállítani (hozzáteszem az utca végén van a raktáruk, nem is értem.)
Mit lehet tenni, hogy ne kerüljön ehhez a futárhoz véletlenül sem legközelebb csomagom?
(azonkívül hogy költözzek el a városból, vagy ne rendeljek semmit soha többet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt akku 89%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest