- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Szia!
Akkor vegyük komolyabbra (de csak picivel :U).
Szerintem tök egyértelmű, hogy nem érdemes eladnod a 17-es crt monitorod. Arra, hogy miért adnak érte nulla petákot, arra a válasz korábban le lett írva. Vagyis most a TFT-k piaca bővül, azt veszik az emberek és cserélik le a régi katódos monitorokat. Nagy mennyiségű használt crt-t akarnak eladni, ezért logikusan keveset adnak értük (és itt nem számít, hogy hibamentes)(miért is adjanak 60k-t egy használt 17-ért, amikor 80k-ért vadiúj top category 19-es crt-t veszel 3 év garral, stb).
Az általad a tft ellen felhozott indokok egy része miatt van még egyáltalán piaca a crt-nek (meg az áruk miatt). Látószög (akkor gond, ha előtte tévézik a család, de ha csak ketten néznek rajta filmet 3 méterről, akkor ok = papírlap, vonalzó, körző és számolgasd a szögeket; Amikor én vettem, a látószöggel egyáltalán nem foglalkoztam emiatt).
A Natív felbontáshoz kötöttség tényleg hiba, de együtt lehet élni vele (én megszoktam és észre sem veszem, hogy 1024x768-ban gond lenne a képpel.
Utánhúzás: a mostanában megjelenő 25 ms 19-col monitorok is eljuttak oda, hogy nincs utánhúzás. Mivel a piac telített eladandó tft-kel ezért tudsz válogatni nyugodtan (ajánlom figyelmedbe a 17-es tft tesztjét, innen a PH!-ról).
Színkérdés: egy normális tft-nek a beállított színeivel nincs gond (nem kell vacakolni, SRGB+DVI és nem fogod kiszűrni használat közben az eltérést, ha van).
Szóval szerintem ne add el a crt-t, mivel az igényeidet kielégíti, és nem is biztos, hogy valóban szükséged van arra a tftre.
Na de most akkor a mókás rész. Problémáztál itt egyes hozzászólások hangvételén. Önmagában igazad is lenne, DE! Nézd meg az #1 hszt. Annak a hangvételéből én ezt veszem ki: Mi az hogy szopatnak a boltokban, semmi pénzzel verik a szememet? Miért kényszerítenek arra, hogy megvegyek szar cuccot, tele negatívumokkal tök drágán? Miért nem látják be az emberek (akik megveszik a szar és drága holmit tömegével, hogy nekem emiatt rossz lesz mert nem akarják az én jó holmimat rendes áron megvenni? Győzzetek már meg, hogy nem nekem van igazam, holott leírtam korábban, hogy nekem van!
Hát ennyi. Nem megbántani akartalak, de ha egy picit más hangnemben kezdesz, akkor a reakció is más lesz.
Üdv
C.
Ps: remélem tudtam segíteni
Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest