Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem, ezek hasonszőrű motorok, ár ha egy árban kapja meg, akkor lehet érdemesebb a Honda-val hozni. Viszont ha rendesen karban vannak tartva, ezek is el fognak menni 20+ évet, az biztos hogy a kéház hamarabb megy szét mint a gép motorja. Idehaza a használt és olcsó gépek mennek, igaz ami igaz, én is aránylag olcsón vettem, de rendesen utánanéztem a dolgoknak, és sikerült egy korrekt példányt kifogni.
-
ANDROID???
addikt
Ugyanannyiért (ha nem +20-25e) , akkor Honda, de általában drágább.
Én is ezekből a régi Briggsekből indulok ki, van itthon egy ilyen körkipufogós, még műkődik a fűnyíró ház rohadt ki alóla, és még 1-2 javítanivalója van, de beindul stb..
Nagyon régi több mint 20 éves, de ha erre költöttem volna 20e - t (vagy többet, mert akkor már gyűrűzés stb egyúttal) új kaszaház, kerekek stb akkor inkább 65ért vettem m46125r típust.
Átlag használat mellett megteszi amit kell, alja gépektől jobb. Megnéztem én is a viking stb gépeket, de azok 2-szer ennyitől indulnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest