Új hozzászólás Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz
cherilady #110 üzenetére
Sajnos kb 6 éve nekem
is van volt MRI stb. minden negatív aztán pszichiátria és gyógyszerek (betaserc) nyugtatók.Némi javulás aztán egy cikket olvastam erről a témáról és a pécsi füll-orr -gége klinikáról.A tinitus (fülzúgás) kialakulása és kezelése volt a téma.Szereztem beutalót és elmentem ott nagyon alaposan megvizsgáltak és bemérteék hogy kb. 8-9 khz körüli az a zúgás amit hallok.Ezután készítettek a bal fülemről egy lenyomatot és egy két héten belül megcsinálták a "rózsazajgenerátort".Ez a kis fülbe tehető szerkezet nagyon sokat segített,ez azt a frekvenciát adja ki amilyen frekvenciájú zúgást hallok.Ez becsapja az agyat és csökkenti a zúgást .ki tudsz lépni az ördögi körből.
Nyáron nem is kell ,már 2 éve van meg, télen és a csöndben használom csak .Eleinte napi 2 óra illetve azzal aludtam el.Kb 3 hónap után 50% -al csökkent a zúgás .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest