Új hozzászólás Aktív témák

• floxet

tag

ne legyetek már hülyék.....
    fülpattogás. gondolom tanultátok biológia órán ti is, hogy a fül össze van kötve a torkoddal, hogy a nyomást ki tudja egyenlíteni. Ilyenkor szkott pattogni, mikor a kis levegőbuborékok végigmásznak ezen a kis csövecskén. Ez tök természetes.
    Valakinek az a baja, hogy nyeléskor pattan. Na és. Ez mindenkinek így van, így a normális. Egy búvár képes nyelés nélkül kattantani egyet amikor csak akar. én is......mert nő a nyomás ha merülsz és valahogy ki kell egyenlíteni...
    Bilobil szedjetek, a legkissebbet. Menjtek el fül-orr gégészhez. Cinálni fog valszeg egy kétoldali nyakcsigolya röntgent. Erről is írtatok. Nekem is csináltak felvételt a nyakamról, semmi gáz, azt leszámítva hogy a nyakam ki van egyenesedve picit...na de gond nincs a nyakam mégis serceg, mert egy picit meszes.....
    Doki egy ilyen utájn fel fog írni nektek gyógyszert, amit sohasem ajánlok, mert nem természetes, és ezer mellékhatása van. Lehet csak egy elhízás, idegi állapot, stb a probléma. Lásd nekem szokott zúgni ha lefekszem, de eléggé jeletéktelenül. Néha sípol, kinek ne fordulna elő, hogy hirtelen jönne egy magas sípolás ami atán el is múlik fél perc alatt. Tegnap ilyen volt. Jött, elmúlt.......aztán megint jött és elmúlt..........és ezt eljátszotta 10-szer. Ez pl tök egyértelműen idegi eredetű. Ha agyammal l vagy bármivel lenne gond, akkor az egy folyamatos probléma azaz folyamatosan hallanám. Azaz egy egy idegi hullámzás volt.
    Ne parázzatok, menjetek dokihoz és ha gyogyót ír fel akkor kerítsetek egy normáis dokit aki esetleg csinál egy ct-t és kivizsgál rendesen minden baj megelőzésére.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés