Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitko6
csendes tag
válasz
merqree #6528 üzenetére
nem hiába sir az ember... én egy sony cx240 -et vettem, és hát .. .gyenge fénynél borzalmas felvételt készitett...
szerencsére rendeltem, igy vissza tudtam vinni 14 napon belül... szó nélkül visszautalták a pénzt....azóta sem találtam olyan kamerát ami tettszene...
néhány már kifutott darab volt nagyon jó áron, pl az M506-os... sajnos ilyent már nem lehet venni...
a hasonló árú kamerák lényegesen gyengébbek most...úgyhogy most várok, hátha kihoznak valami jót...
-
merqree
őstag
válasz
merqree #6527 üzenetére
Megtudtam, hogy Vixia USA-ban érhető el, itthon a Legria HF R56-ost ajánlották helyette.
Sonyban ilyet találtam itthon: Sony HDR-PJ410B
Panasonic HC-V550EP-ről még nem találtam véleményt.Rosszabb az összehasonlítás, mint gondoltam. Iszonyatosan sok paramétert kell összenézni, és döntés után meg hiába "sír" az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest