- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
Oli nem tudnál segíteni?
Az a gondom h. a gép alapon nem friss windowssal semmi program nem fut háttérben 5.10-es driver fenn procc maximumon
és 3dmark 2k3-ban min dössze 4750-4780 pont között hoz nem tudom feljebb tolni pedig többet kéne vinnie!!
Nemtom mi gondja lehet
(Konfig az adataimnál)
Ja és enyém a megtisztelő ezredik hsz ebben a topikban!
Így tovább!

[Szerkesztve] -
OliApa
aktív tag
-
Tommmmka
senior tag
-
Tersius
tag
-
Trisz
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Most szeretnék vásárolni egy Fujitsu-Siemens Amilo M 1437G laptopot...
Esetleg akinek ilyen van az mondhatna róla véleményt...jó választás??
Kösz.. -
Tommmmka
senior tag
-
DiXoN008
tag
-
Tommmmka
senior tag
-
Billu
aktív tag
-
G. Armani
csendes tag
-
Billu
aktív tag
-
G. Armani
csendes tag
-
Billu
aktív tag
Sziasztok.
Itt a forumba árulnak Sparklan MiniPCI 54mbps-os wireless kártyát, ami állitólag jó az én notimba is: Fujitsu-Siemens Amilio L7300.
A kérdésem az volna, hogy ezt hogy tudnám belevarázsolni a notiba?
Esetleg nincs valakinek belső képe erről a notiról? -
G. Armani
csendes tag
-
Hory
aktív tag
Nem kell hanyattvagodni a yonah-tol. Az anandtech-en most volt egy teszt, es bizony eleg sokat fogyaszt (dothan/turionhoz kepest - a cikkben is egy ketmagos A64-hez hasonlitjak a fogyasztasat, hmmm), teljesitmenye meg csak multitaszknal jon elo. Jatekban meg ott sem.
Ennek egyik oka, hogy a fogyasztas csokkentese erdekeben most mar 2 procira oszlik el a 2 mega l2 cache, raadasul 10 helyett 14 orajel a kesleltetese. Persze az intel hadoval architekturalis ujitasokrol, de a tesztek ezt nem igazoljak.
Osszessegeben nem erdemes varni ra.
Nekem az ati-val meg az a bajom, hogy a linuxos drivere egy okadek hanyas bughalom. Ati nalam kizarva, ilyet en az eletbe tobbet soha!
A windowsos drivere se jobb: az mondjuk nem fagy, csak a control panelhez behuzza a memoriaba a komplett .net runtime-ot. -50 mega ram, +50 mega swap, koszi!
[Szerkesztve] -
DiXoN008
tag
És hangra milyen az 1667G, mert a hő nem igazán zavarna engem is de a hang annál inkább. Nos ilyen tekintetben mi van vele? Ja és írtad, hogy 3 nap suliba 4 nap otthon ebből gondolom h fősulis vagy te is és ha XP prof kéne akkor nézd meg ezt[link] a fősulisok 3000 HUF-ért igényelhetnek eredetit.
-
leslie.hun
csendes tag
Az amilo Pi tényleg szuper, de kiváncsi vagyok valyon az x1400-as kártya belemenne-e egy 1437g-be. Másszóval, ha valaki nem tud várni februárig mert most kell a gép, de később szeretné a videokarit fejleszteni, akkor az x1400-zal ez megoldható-e?
Ha esetleg valaki tud valami konkrétat, azt megköszönném.
-
Tommmmka
senior tag
-
Tsabee
csendes tag
Hali!
Én is beneveztem egy FuSi M1437-be!
Nagyon kezesbárány,viszont van 1 észrevételem!Ha hosszab ideig használom akkor melegszik a gép,de fizikailag érezhető módon.A touchpad mellett jobbra érezni a legjobban ahol azért picit zavaró,mert pont ott van a kezem.Ez másnál is így van vagy csak nekem nem klappol valami?
Kb. olyan érzés,mintha egy melegebb teáscsészét szorongatnék,ami hidegebb napokon nem is olyan rossz
-
xpike
tag
ezer hála

az FSB-t nem értettem 100%-ra, ezért megnéztem: ''A CPU ezen az adatvezetéken keresztül kommunikál az operatív tárral. Ez alaplaponként változóan, 66, 100 vagy 133 MHz-es órajel-frekvencián történik.... ''
egyébként a ''FSC AMILO Pro V2040 notebook PM 740 1.73G 512M60G XPP'' notit nézegetem, ehhez kellett. Ez egész jó ajánlat a piacon szerintem mostanság ahogy nézem... -
Dr. Akula
félisten
-
Tommmmka
senior tag
-
dat
senior tag
-FSB = Front Side Bus, ''minél nagyobb annál jobb''
-SATA = Serial ATA (a legtöbb vinyó (P)ATA, ez a szabvány nem olyn rég kezdett terjedni. Elvileg gyorsabb mint az ATA)
-I915GM = Alaplapi chipset, reltaíve modern
-shared memory graphics(GMA900) upto 128 MB = A videokártyának nincs saját memóriája hanem a rendszermemóriából foglal le magának maximum 128 megát. Irodai célokra megfelel, mai játékokra nem alkalmas, ellenben keveset fogyaszt.
-V92 Modem = szabvány, nincs jelentősége. Normál modem.
-supports max. 2 GB DDR2 SDRAM PC533= maximum 2 giga ramot pakolhatsz bele, ddr2 pc533 típusúakat. 533Mhz a memória sebességét jelöli. 533 az jó
Ha valamit tévedtem valaki javítsa ki.. -
xpike
tag
Léci segítsetek, elég nagy lamer vagyok
de ez a kérdésből is nyilvánvaló lesz:
surföltem a neten de nem találtam hirtelen infót...
szóval mit jelentenek ezek, illetve miért emelik ki leírásoknál:
-FSB533
-S-ATA (a winchinél)
-i915GM
-shared memory graphics(GMA900) upto 128 MB
-V92 Modem
-supports max. 2 GB DDR2 SDRAM PC533
-2x 256MB DDR2 533MHZ RAM (itt a MHZ érdekel hogy mit takar...)
előre is nagyon köszi,
D. -
Csepy
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért csak DDR333-at lehet beletenni (én egy 1667G 02-vel szemezgetek, 320k) és szerettem volna kicsrélni a benne lévő RAM-ot 2 db 512MB-os DDR400-as SO-DIMM-re. DE a manual iszt írja, hogy PC2700-as RAM való bele. Namost ez a VIA K8T890-re épül, nehogy már ne tudja a 400-as RAM-ot kezelni. Hisz így lenne szinkronban a Turion külső 200-as órajelével, nemde?
Szóval, van, aki ilyen notiját DDr400-al hajtja? Nem szeretnék fölöslegesen kidobni 20ezre RAM-ra, hogy aztán ne tudjam használni...
Regards: Csepy![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
-
G. Armani
csendes tag
-
OliApa
aktív tag
-
G. Armani
csendes tag
épp nézegettem bazz, sehol se találtam infot ati X1400 asról amit a D900t linkelt be gép..
még az ATi honlapján sem.. vlkinek van vlmi jo linkje izzítsa be mert érdekel a dolog.. -
G. Armani
csendes tag
-
Tommmmka
senior tag
hát everestet nyomatok de 3dmark 2k3 v.miért hibát dob---de emellett minden game tökéletesen megy... ki érti ezt!
Hát fogyaztás olyan 1,5-2 óra használattól függ!
CS: source maxon simán megy, Quake 4 1024*768 high, Most wanted 1024*768 medium (a legtöbb játékhoz ram kéne kevés az 512 ezért swappol a vinyo)
Far cry szintén 1024*768 high very high-hoz ram kellene.
Sudeki max graf mind felbontás mind mindet.
ma este próbálom ki a cod2-t meg az AoE 3-at
Max órajel 2000mhz min amire még speedswitch xp-vel le tudom vinni az 320mhz (így még nem néztem akkuidőt)
[Szerkesztve] -
G. Armani
csendes tag
-
Dr. Akula
félisten
Minek? Hogy rendesen multitaskolhass. Teljesítményveszteség nélkül futtathass kétszer annyi alkalmazást. Természetesen ennek ára is van, 50W-os procifogyasztásról lehet hallani. Igaz az egyik mag kikapcsolható, de kérdés milyen alapon kapcsolgatja majd be a gép, hányszor fogja feleslegesen is beüzemelni (vagy fordítva: akkor se ha kéne).
Sztem notiknál a 64 bitnek több értelme lenne mint a duál magnak (persze legjobbegyütt a 2), nem világos miért ezt erőlteti az intel, mikor a 64 bittel még mindig adós. -
dat
senior tag
-
xedos
addikt
Erre kiváncsi leszek!
Pillanatnyilag nem sok info van az X1400-ról
De a Dual Core-os proci sem sámli!
Az ára meg kifejezetten baráti! Jó kis játék gép lenne, de a játékok nem tudják kihasználni a DUAL Core-t! Akkor meg minek? Ahol jó, oda meg nem kell ilyen erős videokártya.
CAD-es tervezéshez az LCD felbontása kicsi...
Ahol a
Olyan mintha ''felvágásra'' találták volna csak ki... -
Dr. Akula
félisten
-
OliApa
aktív tag
-
d900t
senior tag
-
G. Armani
csendes tag
-
phanfantom
senior tag
-
gabaa
csendes tag
A magyar honlap enyhén szólva is gyatra, de a nemzetközin megvan angolul, de csak egy easy guide. Egyébként amit hozzá adtak, az jó. AX640 -nek szól a user manual, ami az A7640est és A1640est is lefedi, szóval olvasgasd.
-
phanfantom
senior tag
A jobb alsó sarokban semmiféle gomb, még csak a helye sincs. Ez is a 1640-es, nem értem miért reklámozták akkor így. Direkt ezért nem vettem bele wireless hálókártyát. Mindegy, megvagyok nélküle, mert a router mellett van használva kábelesen. Jobb oldalt a helye megvan a hálókártyának. Nem tudsz erről a típusról egy magyar leírást a neten?
A kézikönyve sem pontosan ehhez a típushoz van, ezt sem értem miért nem pontosan az a1640-eset adták hozzá
-
gabaa
csendes tag
Egyes tipusokban van. Ha elöl a jobb alsó sarkában van egy gomb ami átkapcsolható, akkor van. Nekem csak a helye van ott.
-
cecko13
tag
nekem is amilo van most vettem...lásd aláírás
-
phanfantom
senior tag
Ezen a gépen van wireless? Azt írták, hogy van, de én nem tudom összehozni a wireless routerrel vagyis nem találom magát a wlan hálókártyát. Nem értek nagyon hozzá, de a drivers&utility cd-n ugye ott a wlan, azt szépen lementem, de nem csinál semmit, hiába nyitom meg az exe. fájl kiterjesztést. Vagy valamit rosszul csinálok vagy egyáltalán nem is alkalmas wlan-ra?
-
gabaa
csendes tag
-
gabaa
csendes tag
Egyébként a problémádra nem tudok megoldást sajnos. Én azt az xp homeot használom, amit hozzá adtak. Márciusban vettem, azóta az az oprendszer van rajta. Semmi problémám nem volt eddig. A drivereket rendszeresen frissítem netről. Egy bugot tudok mondani: a borland cpp builder össze szokott nekem veszni a kijelzővel és időnként nagyon mókásan az 1280x800-as felbontást 800x1280-ra cseréli, tök jól néz ki és vissza lehet csinálni újraindítás nélkül, de zavaró lehet

-
gabaa
csendes tag
-
LML
tag
Sziasztok.
Pár napja vásároltam egy Amilo A1640 notit. (15.4 Wide, 3000+Sempron, 512DDR 60Gb Hdd, dual layer DVDRW stb...)
A gyári Xp home ot legyalultam, és prof ment a helyére.
A driver CD nincsen nálam (még nem kaptam meg), a drivereket a FSC oldaláról leszedtem, viszont a programokat nem leltem sehol. ( az összes driver megvan és hibátlan)
Viszotnt volt egy olyan progi rajta, ami a touchpad görgetést vezérelte (most csak le és fel megy a kurzor), valmint a Caps lock és társai lenyomása esetében kiírt egy figyelmeztetést. Na ezt a cuccost nem találtam meg.
Ezeket honnan tudnám letölteni? Esetleg valaki akinek ilyen notija van, el tudná küldeni nekem?
A hangkártyához nincs esetleg valami program (equalizer stb), mert a fsc oldalán csak a driver van fent, nincs ehhez valami program?
Minipci hely ugye nincsen ebben a tipusban? Mert én alul lebontottam amit tudtam (hdd takaró, procc takaró, és az usbs rejtett hely takaró), de én nem találtam benne minipci helyet ahova a wlant tudnám tenni.
Én a wlan kérdést egy Xmicro mini USB adapter szétszedésével és a panel elhelyezésével oldottam meg a rejtett helyre (pont befér, és 3k volt nem 15k mint a fsc gyári megoldása).
Alapvetően elégedett vagyok a Notival, előtte Gericom Bellagio volt pár napig, attól sokkalta jobb.
Gyorsabb, szebb a kijelzője, jóval tovább bírja az akkuja, sokkalta többcélú mint a gericom volt. Idővel egy turion procit teszek majd bele, de egyenlőre elég a sempron is bőven.
Játszani még nem próbáltam rajta, majd ma este nézek egy 3dmark ot.
A segítséget előre is köszönöm -
lujo2
csendes tag
-
dat
senior tag
-
PoLizei
aktív tag
Hello lujo2!
Ugyanilyen gépem van, és nekem is volt vele ilyen problémám. A FuSi fórumán pedig még több hasonlóról lehet olvasni, csak sajnos használható tanácsot nem találtam. Én is eljutottam a BIOS és driver frissítéshez, végül az XP teljes újrainstallálásához. Itt a 9-es verziójú meghajtót raktam fel a WLAN kártyához. Eredmény 0. Tehát szervíz. Az itteni partnerüzletből a SerCo-hoz küldték fel gépet. Kb 10 nap múlva jött meg, de itt csak annyit mondtak, hogy '' a meghajtóját kellett újratelepíteni, de nem volt egyszerű''. Most a 8-as driverrel megy. Elküldöm neked a logfile-t, hogy milyen meghajtók voltak (vannak) rajta a szervíz után, talán segít valamit. És kérlek, írd majd meg, mi lett a gépeddel, hátha te többet megtudsz!
Amúgy az enyém most nagyon jól műxik, szerintem jó vétel volt (koppkoppkopp)
. -
OliApa
aktív tag
-
G. Armani
csendes tag
Bazz méé nem akrja senki elhinni az én pixelhibám?? MERT ami fekete alapon kéken világít az nem légypiszok akárhogy is nézem, hacsaknem rádiokatív légy. És így elég feltűnő amugy ami a legmeglepőbb h vágom azé mi ia pixelhiba én is vlmit konyítok a gépekhez és az tudtummal előjön az nem javul meg meg. Ez meg ha megmozgatom a tft-t eltűnik. Aztán vlmikor meginn előjön uabba a pontba és minnig kék színnel világít. Bármilyen kép vagy progi film láccik de legszembeötlőbb a fekete alapon akkor sötétbe 1 méterről kiszurom ugy vakít. Ami szerencse néha jön elő és rájöttem h megmozgtaom tft eltűnik. De akkor is bassza a csőrőm a egész.
Most ilyenkor mi van? mert tom pixelhibánál akkor cserélik ha legalább ennyi meg ennyi van rajt...
de ez nem olyan pixelhiba mert hol van hol nincs tft mozgatva eltűnik előjön ergo vlmilyen kontakthiba, aki cáfolja mondja meg mi??? mert ha kontakthiba akkor nem érvényes rá a pixeles gari sza*ság. hanem ugye javítás...
Na erre kérek szépen okosságokat...
th bye -
tahoman
tag
-
Tommmmka
senior tag
Nah bele is ütköztem első problémámba....h. lehet beállítani h. a procc hálózatról ne csak 800mhz-n menjen??
mert jó lenne ha ki tudnám használni azt a 3200+-t
-
OliApa
aktív tag
-
OliApa
aktív tag
-
xedos
addikt
-
tahoman
tag
Eltűnt a hangerőszabályozó ikon, a telep töltöttségjelző ikon, a DAEMON tools ikonja, valmint a touchpad vezérlő ikonja a systray-ről. A feladatkezelőben ha megnézem, akkor futnak a programok, de ha mondjuk mégegyszer rákattintok akkor se jelennek meg alul (be van mindegyiknél állítva, hogy az ikon megjelenjen a tálcán). Egyszerűen kikészít, mert így nem tudom, hogy mennyi van még hátra az akkumból, meg a DAEMON tools-t csak úgy tudom használni, ha először leállítom a feladatkezelőben a futását, majd elindítom újra. Tud esetleg vki vmi megoldást erre?
-
Dr. Akula
félisten
-
OliApa
aktív tag
-
xedos
addikt
-
OliApa
aktív tag
-
Tommmmka
senior tag
-
OliApa
aktív tag
-
Tommmmka
senior tag
beléptem én is a Fuji notitulajok klubjába az én drágám egy amilo a1667g 01
majd írom a tapasztalatokat :d -
OliApa
aktív tag

-
OliApa
aktív tag
-
OliApa
aktív tag
Mindent Te sem tudhatsz!

Az enyémben 1 GB RAM van, és a laptop.hu weblapján addig a napig volt fent, amíg el nem vittem az utolsót. Akartak egy M 750 procival szereltet adni olcsóbban, ugyanis már elvitték előlem a nekem félretett gépet, de nem hagytam magam és futár hozta a Bp-en lévő boltjaikban fellelt utolsót. Ha jól emléxem 4 napig élt az ajánlatuk. Azt a gépet, amit a hsz-om alatt látsz, mire hazaértem este 7-re, bár a típus linkje még fent volt, már nem lehetett behívni. Másnapra már az is eltűnt. Röviden ennyi . . .
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
Akkor passz, csak azért kérdeztem mert egyszer d900t mondta hogy nem jött meg a wlan kártya szállítmányuk és anélkül árulták a notikat, nem esetleg ez is ilyen. Telepítettél fel vmi wlan vezérlő progit? Az általában átveszi a vezérlést a wines beépített hálózati kapcsolat helyett, nekem is odakattintva aszongya használjam a feltelepytett progit inkább.
-
lujo2
csendes tag
-
Dr. Akula
félisten
-
lujo2
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. A gépem egy Amilo M7440G, amelyen a amelyiken
Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection nem működik. A BIOS-ban engedélyezve van, az eszközkezelőben hibátlannak tűnik.Újratelepítettem az XP-t, és a géphez adott Odyssey Client Manager-el sem sikerült csatlakozni sem a munkahelyi, sem otthoni rádiós routerhez. Letöltöttem az Intel lapjáról a lgutolsó drivert, amely egy Intel PROSet Wireless programot is felrakott, de ezzel sem sikerült. Még annyit, h a bekapcsoló gomb mellett van egy wireless-es gomb, amit hiába nyomkodok, akkor sem történik sem történik semmi, és a LED-je se világít. Nektek igen? Mi lehet a baja? -
KőkorSzaki
tag
-
OliApa
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
-
d900t
senior tag
Örülj ennek az értéknek, lesz ez még így sem!

A VGA miatt van ez egy! Mikoözben arról kokettáltok, hogy a Pentium-M vagy a Turion fogyaszt kevesebbet, az erős VGA a többszörösét zabálja mellette, még 2D-ben is. Ugyanez a gép integrált VGA-val 4 órát menne.
A WIFI valóban fogyaszt kb 5W-ot, de ezt az X700 50W-ja mellett nem fogod észrevenni.
ps.: az első néhány töltés során az aksi folyamatosan nyeri a kapacitást, akár még 2.5h-ig is felmehet.
[Szerkesztve] -
OliApa
aktív tag
-
G. Armani
csendes tag
-
G. Armani
csendes tag
-
bikmakk
tag
Ismét egy kérdésem lenne, vannak itt páran akiknek FuSi M1437G-jük van, az érdekelne mennyi ideig szokta birni az aksi egy feltöltéssel? Alapból ugye 4400 mAH-s aksi van benne (nem tudom egyáltalán lehet-e kapni nagyobbat
), nekem ezzel max. 2 óráig birja, ha csak netezem, tehát igazán nincs megerőltetve. Most vettem 2 napja, és egy kicsit keveslem ezt a 2 órát, de nyugtassatok meg, hogy ez az aksi ennyit tud.
Azt is olvastam valahol, hogy ha a wirelesst használom, gyorsabban merül az aksi, de én ezt eddig nem vettem észre. (sőt, néha inkább mintha az ellenkezője lenne igaz) -
bikmakk
tag
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_m/amilo_m1437g_01
És egy 1,7 GHz-es verzió szintén a notebook.hu-ról
Amúgy hogy kell linkelni, új vagyok még itt
[Szerkesztve] -
Klacus69
tag
-
OliApa
aktív tag
-
Tommmmka
senior tag
van valakinek tapasztalata a Fujitsu amilo A1667G típusú notival
én ezt néztem ki magamnak főképp játékra kéne!
Paraméterek:
Amd A64 3200+
512DDR333mhz
x700 128mb
ez elég egy mai játék medium graf futtatásához??
amúgy egy a64 3200+ erősebb mint egy pentium m 1.73ghz-s procc??
ki fogom élvezni a 64 bit adta előnyöket a jövőben? -
OliApa
aktív tag
-
OliApa
aktív tag
Jaja! Captainpower-rel szoktam együtt menni, de Ő Istencsászár, mellette csak segéd vagyok, ráadásul helyi haverom is.
Sajna már megkomolyodott, nem nyomul. De én is voltam már első az EA Aberdeen szerverén! Bizony!
Sajna egy év kiesett családi okok miatt, mostanában kezdek jobban ráérni. A nickem: OliApa(HUN). Remélem én is, hogy találozunk! 
-
xedos
addikt
-
OliApa
aktív tag
-
fsc
tag
-
dat
senior tag
-
fsc
tag
-
Dr. Akula
félisten
-
fsc
tag
''a FuSik nagyon melegednek''
Természetesen egy notebook nem a ráfestett márkanévtől melegszik
, hanem a technológiától, ami működteti. 
AMD:
Az Amilo A új szériái 7645, 1655, már Turion processzorosak, ami 25W-os. A jelen és közelmúlt típusai, Amilo A 1650, 1667 62W-os processzorral szereltek, de hamarosan a 1667 is rendelhatő lesz Turionnal.
Az Amilo A 1630-as, ami nyáron kifutott, még 82 W-os volt.
Intel: A Celeron M és a Cenrtino pont annyira melegszik, mint más márkák esetében. -
xedos
addikt
-
OliApa
aktív tag
-
OliApa
aktív tag
Az A1645-ösöm sem melegedett, bár hangosabb volt. Ez sem melegebb, de jóval halkabb és kultúráltabb a ventillátor üzeme. (Több fokozat, szinte észrevétlen, lassú váltás, főleg lefelé) Volt előttük egy HP-m (adataimnál megtalálható) az tüzelt, mint atom, de hangtalan volt. Talán nem ment a venti? . . .

-
OliApa
aktív tag
Battlefield 1942, UT 2004, Fable, AoE III fut rendszeresen, BF néha 6 órán át!
Soha sem szállt még el, kivéve a Dungeon Keeper 2 alatt, de mint tudjuk, ez előferdül bármelyik XP-s gépen. Nem melegszik, általában 2. fokozatba kapcsol 50 C° felett, de alt-tab-al megnéztem az AoE III alatt, akkor 62 fokot mutatott a mobmeter. (3. fokozat). Nem zavaró, jóval halkalbb, mint az A 3100+-al szerelt FuSi-m volt. A BF alatt nem kapcsol 3-ba. De megnézem délután pontosan és leírom. -
Dr. Akula
félisten
-
OliApa
aktív tag
Még semmit . . . A jelen még a PCMCIA.

A Laptop-ban december közepére ígértek egy EC-s dual (analóg-digit) TV tunert, rádióval. Bár kétséges, hiszen az Avermedia honlapján még nincs ilyesmi, holott élenjárnak ezen a téren. Mindenesetre vettem egy külső USB-s tunert, az később is jó lesz bárhová.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Képregény topik
- ASUS routerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez a kérdésből is nyilvánvaló lesz: