- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Nu megjött a Fractal Design core 1000 esem. Hamarosan lesz kép is.
Nagyon könnyű. Első amire felfigyeltem, az hogy a kicsi kinai a kézzel tekerhető csavarokat annyira betépte hogy csak csavarhúzóval oldható.
ezt annyira ügyesen csinálta hogy az ssd-t tartó tála jobb oldalán egyenesen elmetszette a menetet, (látszik a csavaron hogy az ultsó két menetet lesikolta) és 30 percet szenvedtem, hogy kiszedjem a tálcát. A csavarokat meg betettem a ház hátuljába, oda úgy sem kell teljesen betekerni. Szóval kárba nem vész. A tálcára egyébként bele lehet tenni egyszerre egy ssd-t és egy hdd-t is én így csináltam igaz kicsit forgatni és próbálgatni kellet (1 óra..)
A vga-t tartó csavarokat szintén lehetetlen kézzel csavarni, és a helyére csavarozás is kevés kézzel mivel akkor még mozog a vga, csavarhúzóval kellett jo erősen meghúzni, hogy ne mozogjon a vga.
Hiányolom még, hogy az alaplapom ugyan mATX de annál kisebb tehát nem tudtam csak 6 csavarhelyet kihasználni, és kéne még két műanyag távtartó mert félek, hogy eltöröm a lapot mikor a szélét szerelem. (Ez nem a ház hibája, az előzőben is így volt, csak leírtam)
A ventillátor teljesen halk hátulra még nem is tettem ventit, lehet nem is fogok. A porszűrök jók a minősége jó anyaghasználat jó. Kaptam hozzá szép fekete speekert az is jó.
Egyszóval tetszik. -
Iginotus
addikt
z0d1AK Be kéne írni az első hozzászólásbán, hogy a kollégánál elég sokfélét lehet kapni ebből a szép márkából.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest