- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Hi
Én még elég messze vagyok a vásárlástól, valószínű idén még nem is lesz belőle semmi de már tervezgetem a dolgot, fullon mindent újat kell venni mert még a vinyókat sem tudom átemelni az új konfigba olyan régi a mostani.
1. Most ami hirtelen fejtörést okoz az az usb 3.0 előlapi kivezetés(R3). Vagyis mivan ha nincs az alaplapon csatlakozóm csak a hátulján? Usb 2.0 alaplapi csatolóra is rámegy az előlapi csatlakozó? Alaplapot is veszek de úgy tűnik hogy ritka madár amin van usb3.0 konnektor.
2. Valakinek tapasztalata Corsair H50-60-70-80 proci vízhűtéssel esetleg?
Amúgy R3 a kiválasztott ház. De nem vagyok maradéktalanul elégedett. Mivel nem lehet szétszedni a hdd boxot
. Eleve feleslegesnek tartom a 8db-ot az 1-2 tb-os vinyók korában pálne ha nem lehet szétszedni 4-4-re. Így szerintem az egyik ventilátor levegője el se jut az alaplapig(kis túlzással) annyira megtöri a box két oldala, a másik meg hűtheti a vinyót ott nem lényeg. Minimum +1 5.25-os kéne azért. Így a kártyaolvasóról le kell mondanom ha venti szabályzót akarok.
Ezen kívül nem tudok belekötni. Nagyon teszik a dizájn. Ha valaki esetleg venti szabályzóban is gondolkodik mint én annak megosztom amit én kinéztem, egyszerű dizájn nem csillog villog 200 színben és szál-csiszolt (vagyis cnc mart) előlap.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest