Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

Hi

Én még elég messze vagyok a vásárlástól, valószínű idén még nem is lesz belőle semmi de már tervezgetem a dolgot, fullon mindent újat kell venni mert még a vinyókat sem tudom átemelni az új konfigba olyan régi a mostani.

1. Most ami hirtelen fejtörést okoz az az usb 3.0 előlapi kivezetés(R3). Vagyis mivan ha nincs az alaplapon csatlakozóm csak a hátulján? Usb 2.0 alaplapi csatolóra is rámegy az előlapi csatlakozó? Alaplapot is veszek de úgy tűnik hogy ritka madár amin van usb3.0 konnektor.

2. Valakinek tapasztalata Corsair H50-60-70-80 proci vízhűtéssel esetleg?

Amúgy R3 a kiválasztott ház. De nem vagyok maradéktalanul elégedett. Mivel nem lehet szétszedni a hdd boxot :(. Eleve feleslegesnek tartom a 8db-ot az 1-2 tb-os vinyók korában pálne ha nem lehet szétszedni 4-4-re. Így szerintem az egyik ventilátor levegője el se jut az alaplapig(kis túlzással) annyira megtöri a box két oldala, a másik meg hűtheti a vinyót ott nem lényeg. Minimum +1 5.25-os kéne azért. Így a kártyaolvasóról le kell mondanom ha venti szabályzót akarok.

Ezen kívül nem tudok belekötni. Nagyon teszik a dizájn. Ha valaki esetleg venti szabályzóban is gondolkodik mint én annak megosztom amit én kinéztem, egyszerű dizájn nem csillog villog 200 színben és szál-csiszolt (vagyis cnc mart) előlap.

Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák