Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
pc-user #1546 üzenetére
Hello!
Én általában így csinálok tonhalas tésztát:
1 fej hagymát apróra szelve pirítok olívaolajon. Erre jön a tonhalkonzerv, kicsit pirítom együtt őket, ízlés szerint az olívabogyót is lehet pirítani velük együtt. Esetleg szintén ízlés szerint mehet bele egy apróra vágott meghámozott paradicsom. Erre egy főzőtejszín, kicsit forralom, öntök hozzá egy kis citromlevet + fűszerek (általában tengeri só, bors, oregánó meg amit még épp jónak látok).
Utána lehet rárakni a tésztára sajttal vagy sajt nélkül. -
hanee
senior tag
válasz
pc-user #1546 üzenetére
Szia!
Ja, az nagyon egyszerű.
Fogtam egy tonhal konzervet, meg egy natúr joghurtot. Ezt egybe öntöttem, tettem bele fokhagymaport, snidlinget, fehérborst, meg valami zöldet még amit találtam és egy kis tengeri sót, összekevertem UD1-es tésztával és megettemNem lett olyan rossz, de olyan hűde jó se, de jólesett azért.
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest