Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz mormota #2032 üzenetére
Kenyérsütő gép. Én is meglepődtem, de azzal az egy 200 forintos méretű lapáttal olyan stramm, egységes, csomómentes frankó kis tésztát képes kikarvarni, meg utána kétszeresére keleszteni, hogy megszólal.
Azóta nem vettünk kenyeret boltban.
Arról nem is beszélve, hogy összeöntöm ami kell, és a kész tésztát kiveszem. Nincs koszolás, nincs lisztezés, nincs deszkázás, nem szalad a konyha, 20x20 centiméteren belül meg van oldva a mutatvány.
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz mormota #2048 üzenetére
Coccolino_O és mormota: én ehhez annyit tennék hozzá, hogy ugyebár, csak akkor frissen, mikor megmarad, akkor kerüljön felhasználásra és én szoktam bele tenni pici szódabónát kb késhegynyit, úgy nem szívja tele magát úgy olajjal és nem is lesz olyan kemény, valamint kis fűszer, petrezselyem is feldobja vagy ha van otthon egy kis darabka vagy konzerves májkrém, azt is bele hozzá lehet csapni és nem lesz olyan " liszt ízű"
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
rii
nagyúr
válasz mormota #2072 üzenetére
ilyen lábos alakú ... de belül mint a tefal ....
azt mondja h jó
kevesebb olajjal is lehet benne akármicsinálni ...Te tudnál lábas ajánlani? ócsóbb pézé mint a WMF? ... persze ami jó az azt mondják drága is .... .-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mormota #2075 üzenetére
Én innen rendeltem. De ettől olcsóbban ma vettünk az aushanból egy saját márkás serpenyőt. Holnap kipróbálom az milyen De a delimano fantasztikus, annyira szeretem Csak nagyon drága
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
betonfelhő
tag
válasz mormota #2093 üzenetére
Köszi a választ.
> csak nem mogyorókrém készül?
Az is, igen . Úgy látom, számomra a mogyoró darálási képesség egy elfogadható benchmark az ilyen készülékeknél.
Teszteld le valamikor - ha kedved szottyan - 10-20 dkg pörkölt mogyoróval, hogy milyen gyorsan sikerül vele mennyire apróra darálni. 600 Wattal talán sikerül mogyoróvaj állagúvá transzformálni, annak örülnék.
-
föccer
nagyúr
válasz mormota #2103 üzenetére
Nem, simán a lányomak, meg asszonyságnak csináltam egy kis finomságot
de köszi a feltételezést, ha láttál már volna, akkor feltételezni nem feltételezted volna, hogy gyúráshoz kellene
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Impressa
őstag
válasz mormota #2156 üzenetére
Én azt mondom mehet bele, max. csapott mokkáskanállal. Persze ez attól is függ, h mennyire bírja a gyomrod.
andy83 mi sem bántuk meg kb. 5-6 éve bográcsoztunk, és akkor jött az ötlet, h még mit lehetne beletenni, ami megfér a többi fűszer mellett.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
8th
addikt
válasz mormota #2168 üzenetére
Végül felcsörgettem anyámat. Azt mondja verjek fel három tojást borítsam meg jó bő fél liter bubis vízzel nem baj ha kicsit több és apránként kezdjem el belekeveri a lisztet. Először híg volt. Tettem még hozzá lisztet akkor már sűrű. Raktam még hozzá egy kis vizet megint híg lett. Na ezt eljátszottam néhányszor mire jó lett az állaga. Bele az olaj összekutyulás és lehet sütni. Lemez sütővel gyorsan sül de még így is másfél órán át sütöttem és 27 darab lett (-1 az elő olajos lett nagyon), de még mindig van belőle néhány darab. Egyébként marha finom lett meg is lepődtem rajta, hogy méricskézés nélkül találomra milyen jól sikerült. Kakaóval és (házi) barack és meggy lekvárral nyomom. Ja és a sót kifelejtettem belőle.
[ Szerkesztve ]
...
-
mmdms
addikt
-
-
supercow
őstag
válasz mormota #2440 üzenetére
Volt több is, eladtam egy teflon-ellenes rohamban a serpenyőkkel és egyebekkel együtt. Aztán lassan kúsznak vissza az életünkbe, mert elkerülhetetlen. Épp a múlt héten vettem egy összenyomós szendvicssütőt mert már nagyon hiányzott. Veszek is toastkenyeret csak óvatosan kell mert diétán vagyok
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz mormota #2442 üzenetére
Igen, van is egy amit a leggakrabban használ a feleségem a rántásokhoz és már kezd öregedni. Vettem egy kerámiabevonatos wokot, egyszer beleégett egy adag krumpli, utána minden letapadt, ki kellett dobni.
Nagyobb húsokhoz, mártásokhoz van 1 jobb IKEA teflonos, mert nagyok a gyerekek (15, 17) és nem találtam akkora kerámiát. És van egy kisebb teflon amit elő lehet kapni ha kell, pl rántottához, sült virsli feltét, ilyesmi. Ezt is le kéne cserélni kerámiára de lusta vagyok.
Minden más edényünk rozsdamentes acél, a legtöbbjük Inoxriv gyártmány ( http://www.inoxriv.hu )In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Speeedfire
félisten
válasz mormota #2451 üzenetére
Én is arra szavazok az egyiknek. A másik?
supercow: Kicsi edényt én sem akarok.
99%-ban magamra szoktam csak főzni, 2-4 adagos kajákat. Leveseket nem szoktam, bolognait viszont igen.Jeneleg ők szoktak kiszolgálni.
- a nagy serpenyőben csinálok meg kb mindent, csirke, bolognai, uncle bens cuccok, csilis bab, tarja stb
- a kis serpenyőben palacsinta, rántotta, meg hasonlók
- a zöld lábosban rízst szoktam főzni
- a piros fazékban tésztát főzők
- a kis piciben pudingot
- aztán alatta van még egy másik lábos, abba pöri csinálokEzeket egészíteném ki. A wok mindenképp jól jönne. De lehet, hogy egy nagyobb lábos/serpenyő is. Ha sütni is akarom a főzőlapon előkészített kaját.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
wierra
senior tag
válasz mormota #2504 üzenetére
Ha már Ikea; ez a kínai szakácskés baromi jó ár/érték arányú eszköz.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz mormota #2518 üzenetére
végül a következő lett:
1 pohár tejföl, némi őrölt fekete bors, hagymás-paprikás grillkeverék, pici rozmaring, mustár. összekevertem, hagytam állni fél órát, öntöttvas serpenyőben lassan kisütöttem. egész jó lett ahhoz képest, hogy életemben először főztem üvegkerámia tűzhelyen.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest