Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #52539 üzenetére
Egy vidamparkszeruseg van ott, ami forgatag van, Bp nyuzsgese elbujik Amszterdamhoz kepest..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Itt probalkoztam manualissal:
[link]
[link]Mindketto iso200 es 1/2s.
LG G5
Kengyel, igyekeztem minel jobbat kihozni belole. Viszont van 1-2 olyan kep, ahol este automataban is remekel, legalabbis meglatasom szerint. Van meg rengeteg, de azokon anyumek vannak rajta, de a fenyek meg minden, es igy is qrva jok lettek. A 2 G3s az mar elverzett. Ha sotet volt szemcses lett, ha eros volt a hatterfeny mint pl a "vidamparknal" ott meg a fenyt tolta tul.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Ettol tartok en is. Mert nem volt elotte. Korabban is feltunt, csak most neztem meg jobban.. Faxa..
Eddig nem vettem eszre hogy befolyasolna a kepek minoseget.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #52560 üzenetére
Amiket hallottam a Telemaxrol, nem is lepodok meg rajta...
Es csodalkoztam is hogy sertetlenul kaptam vissza..erre tessek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
LG G5
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #52568 üzenetére
Koszi. Egy kisebb pakra valo meg maradt.
W333. Csaloka az ido nagyon. Most pl hetagra sut a nap, de 1 oraja meg az az erzesem volt hogy most fog leszakadni az eg. Mellesleg szeles az ido nagyon.
-
Aryon87
félisten
Atmentunk Haarleem-be. Ujabb csomag, es egyben az utolso is. Talan holnap a naplementerol tudok meg kepeket csinalni a repulon.
Csinaltam meg egy time lapse es egy slowmotion videot + egy normalt is. Csak nemtom azokat hogy tegyem be ide...
Szobor
Hazak
Uton
Wok kajalda
Templom(?)
Orias templom - tudom ferde, de akkora volt hogy mar nem lattam mit fotozok
Szobor
Orias templom oldalbol
Borult ido a folyonal
Hid a folyonal
Galambok1
Galambok2
Merengos helyIsmet Zandvoortban:
Laurel&Hardy (Stan and Span)
Tengerparton
Hullamos part
PartLG G5 automata + HDR
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
Aryon87
félisten
válasz Vikooo #52602 üzenetére
Epp a szelen van szerencsere, a kamerat nem zavarja. De ha szervizbe kerul ismet, szolok majd hogy takaritsak ki onnan.
syn7h37ic: koszi
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Esos ido a repteren
LG G5Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #52658 üzenetére
Ugyanaz a kamera van benne mint a G4-ben. Ertheto is a jo kamerakepesseg, ami szinten van a Nexusokeval (5X es 6P).
Csinaltam par kepet a geprol, lettek jok, csak az idegesitett hogy olyan szinten tukrozodik a telefon az ablakon hogy jaj...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mai utolso kepcsokor:
Szoborfej makro
Lampas makro
Virag makro
Mohas fatorzs makro
Repulo
Ki a felhokbol
Kitisztult egbolt
Sotetedik
Ez a ketto felresikerult sajnos, gyorsan ereszkedtunk, es az optika is bezavarodott
Budapest este felulrol1 - normal fotokent csinaltam
Budapest este felulrol2 - ezt videozas kozbe lott foto, ami egy fokkal jobb.Uccso kettot ne fujjoljatok, manualisra eselyem nem volt, probaltam, de rosszabb lett az eredmeny. Itt egy : Bp felulrol manualis
- 1/20s, iso 1200..LG G5, mindegyik HDR-el, kiveve az utolso kettot
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
Aryon87
félisten
Tegnapelotti tengerpartos kepek mellett csinaltam egy slowmotion videot is.
LG G5
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #52693 üzenetére
Koszi. Es csodalkozom hogy jol sikerultek a gepen keszult kepek, sokszor kinlodtam a fokusszal, ugyanis a repulonek dupla ablaka van. Belul egy plexi, majd kb 5cm hezag es ugy a rendes uveg..
Mellesleg ami kepeket latram a tobbiektol, mind szuperek, es jo temajuak
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tzsolesz #52707 üzenetére
Alaptemaknak jok, nekem tul szinesek, foleg az elso virag.
Ami zavarobb, hogy homalyosak. Alig kellett belenagyitanom, mar vesztett az elessegebol a kep. Nem volt koszos/zsiros a kameralencse?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #52719 üzenetére
Vagy G4 vagy G5 is ami jo meg kameraban. Viszont annyira dicserve van a Nexus hogy elcsabul(nek)ok..
N6P meg tetszik is, de az 5x se ronda..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Torolve, masikon javitva
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #52755 üzenetére
Koszi.
Hat nagyon nem kirandulgatunk
Max telen ha nagy ho lesz, lehet a budai varat megpalayazom..Hopp, most látom gépen, hogy a 3. képem nem sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Szuper kepek.
Ez van, lehet hogy jobbakat is kehet kesziteni, sietos kepek voktak, mert melobajovet lovoldozgettem.
Kivancsi vagyok a G4-ek milyeneket fognak csinalni, de azt hiszem nem fogok csalodni nemelyiknelXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz BigBlackDog #52767 üzenetére
Tenyleg, a csapatos fotostalira senki nem jelentkezett?
-
Aryon87
félisten
válasz gipsztigris #52769 üzenetére
Tok jo lett
Seiko reklamXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Egesz jok esti kephez kepest.
Zajosak ugyan, de nekem tetszik a minosege, hogy megorzi a valosagot.
Tenyleg egyre szimpatikusak ezek a Nexusok.. De a G5-t akkorse cserelem le[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Egyik se rossz valasztas, barmelyik is lesz. Mind2 kimagaslo a kamerakepessegekben.
Talan a 6p a finomabb kameraval, a G5 meg a plusz kameraval.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz sixpak #52813 üzenetére
Én a nagyon hideget és a nagyon meleget utálom. Bár a telet a szépsége miatt, persze vastag hóréteggel és kövér pelyhes hóeséssel, a nyarat meg a látnivalókért szeretem, legyen az természet vagy emberek
Kíváncsi vagyok milyen őszi, majd téli képek lesznek itt.. Kb tavasz óta vagyok jelen, szal kíváncsi vagyok nagyon..
-
Aryon87
félisten
Ujabb oszies kepek. Remelem azeet a napot is latjuk meg, mert engem kikeszit mar most ez a takonyido...
LG G5
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #52829 üzenetére
Javitottam gyorsan. Veletlen egy "m" betu belekeveredett
Hozzateszem, esett az eso, egyik kezben esernyo, plusz cigi, masikban a telefon... Csodalom hogy ilyenek lettek
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Csigusz
LG G5Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #52837 üzenetére
Nem jo a link, microsoft belepest ker.
Amugy nekem se nagyon szereti ezt az idot a G5...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jo reggelt - melóba menet 6:45kor..
LG G5[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Remelhetoleg ez mar jo lett
nagy fa
LG G5[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #52854 üzenetére
Egy komival előbb ott van
Köszi. G5 nem szereti az esős időt és a hajnal/kora esti időszakot. Inkább nem is erőltetem. Maradok a napos időszakoknál
Biztos lehet jókat csinálni akkor is mikor fos az idő, csak nekem nem megy..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ehh.. Lehet kell csinalnom par tesztkepet, mert tegnap kapott frissitest a telo.. Remelem a kameraszoft nem lett megint buheralva..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Wise (ex-TransferWise)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Napelem
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest