Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
AsakuraDave #38147 üzenetére
Ha ujra es ujra ugyanazt szajkozod az mar nem konstruktiv hanem rogeszme. Hiaba cifrazod, megjelen ota vannak napjaid amikor orakon at ugyanazt a fikatengert adod elo.
A jatek ara nem 100 euro, te is tudod, csak valamiert szerinted igy nyomatekosabb a velemenyed.
Unalmas, vagy adjal hozza a parbeszedhez valami ujat vagy inkabb maradj csendben.
-
zozika84
őstag
válasz
Van a GT-ben VR persze
Olyan PoPuP és LOD mellett, hogy besír az ember -
CJ4567
nagyúr
válasz
Úgy vagyok benne a TDUSC bétájában, hogy jelentkeztem, mert bárki jelentkezhet, aztán lehet a következőbe behívnak, onnantól fogva meg az összesnek a része vagy. Amúgy meg pont a versenyzésről beszéltek a legutolsó blogjukban, még ranked is lesz a játékban
Én más társasággal tettem a Forzákba annyi órát, amennyit beletettem, ők is a versenyzést kedvelik, a krúzolás ideig óráig jó, de aztán kifújt. Egyetlen játékban volt a krúzolás számomra idáig élvezetes, az pedig AC + SRP, de ott is csak egy ideig.
Meta autók pedig minden egyes autós játékban vannak, ahol nem egyenrangú az összes kocsi, nem tudom miért vagy ezen annyira kiakadva. Még azokban a játékokban is, ahol nincs olyan fejlesztés, mint a Forzában. Mondok jobbat, ACC-ben is ugyan úgy megvan, hogy mi az aktuális legjobb autó, pedig ott még BoP is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest