Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz 30z.Samu #8951 üzenetére
Azért ki is kell az ilyeneket fogni.
Ma csak Team Rumble-t mentem, vagyis 3 kört. Nem egymás után, volt 1-2 óra szünet a menetek között.
Csak azt nem értem, a következő játék indításnál miért rakja át mindig sima squad-ra? Most is beléptem, nyomtam rögtön az indítást, aztán csak akkor vettem észre hogy gond van, amikor kiugrottam a buszból. Viszont valami fura módon megnyertük legalábbASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
Küldetèsek után beugrottam két Solo-ba, de egyiken sem találkoztam velük.
Sic Parvis Magna
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Fiam napok óta morog, hogy valami skin bug baja van.
Valami hiba skincsere során, nem engedi neki váltatni a dolgait, de néha meg igen.
Nem tudom mi lehet ez, én nem játszok ezzel.
Xbox One X-en játszik, Battle Royal frissítve. Van erre valami ötetetek? -
chungee
addikt
Napot!
Pc-n a kliensben hol tudom korlátozni a letöltési sebességet Mint steam origin uplay. Köszönöm előre a felvilágosítást
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Ööö...volt egy quest a Fortnite-ban, ami Jonesy-nak adja a kövi formáját. Azt ma akartam megcsinálni, erre most fogad a kép, hogy megvan a skin. Azt hogy? Nem csináltam meg.
Sic Parvis Magna
-
orc88
őstag
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #8976 üzenetére
Igen? Tegnap néztem az Item Shop-ban, de nem láttam. Ezeket inkább a Vbuck miatt szoktam megvenni...már csak amiatt megérős.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Golden9
addikt
válasz markknight #8976 üzenetére
Hol van ott "homo katona"?
Alli kisasszonyt adják, nekem a múlt havi szivárványos egyszarvú volt inkább a homo katona.[ Szeretkezve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #8980 üzenetére
Na majd meglesem, én eskü nem láttam. Vagy április egy van és szivatsz itt egész nap.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
őstag
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Van arra valakinek ötlete miért nem működik az ITEM SHOP? Xboxon rámegyek a JOIN THE CREW gombra, forog egyet a karika és nem történik semmi! Ilyenkor amúgy minek kellene megjelennie?
Előre is köszi
-
libus
őstag
Fortnite STW-nél másnál is jelentkezik a CE-34878-0 hiba Ps4-en?
Teljesen random csinálja.
Én szoftveres hibára gondolok, ugyanis Pc-n is random kidobb a játékból.
Ezt kb. 1 hete csinálja..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz markknight #8988 üzenetére
Ugyanezt a hiba üzenetet kapod?
Te próbáltad már újratelepíteni a játékot? Gondolkodom rajta, hátha megoldaná a problémát.
Az utóbbi napokban nagyon besűrűsödött nálam ez a jelenség.
Lehet az utolsó frissítés az oka?
De szoftveres problémára gondolok, mert PC n is néha lefagy, kidobb a játék.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
őstag
STW engem is kivagdos , nem is erőltetem. A gépen csak chrome meg néhány játék kliens van telepítve, és pár játék. Szóval semmi extra, mégis fagyizik. Eleinte érdekelt hogy végig játszam, meg miről is szól az egész , de lehetetlen mert csak az ideget verte belém amikor egy random időpontban az asztalon találtam magam. Gondolom nincs benne annyi lóvé mint a BR részében ,így nem ez az elsődleges termék amit az Epic erőltet.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
libus
őstag
válasz DrTechnoid #8990 üzenetére
Jut eszembe, hogy mióta ezt a hibakódot produkálja az STW Ps4 Pro-n, kb. azóta van az is, hogy mikor betölt egy pálya pár másodpercig a grafika hiányos. Homályosak a dolgok, meg a fele pálya csíkokban hiányzik. Ez is lehet szoftver probléma?
Vagy lehet, kellene már egy újrapasztázás? Mert kb. 4.5 éve megy a gép.
Vagy az adott hibakód és a grafikai probléma lehet haldokló HDD is?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
A CE-34878-0 egyik hiba lehetősége is adódhat sérült Hdd-től.
Legalábbis ezt írják...
Rendeltem egy Samsung 870 EVO-t bele. Úgyis már rég terveztem bele, hogy gyorsítsak rajta.
Remélem megszűnik ettől a hiba.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
ProEvoFan
nagyúr
Gyermekemnek megvettem a Fortnite - Machinist Mina Packot.[link]
Hogyan lehet kiszedni belőle az 1000 v-buckot?[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz ProEvoFan #8994 üzenetére
"Machinist Mina Challenges: Earn up to 1,000 V-Bucks and 1,000 X-Ray Tickets by completing Save the World daily quests."
Szóval napi küldetésekkel tudja feloldani a játékpénzt STW módban (zombi hent tower defense), ezekből elég sok van:
3 pálya X karakterrel (X= ninja, outlander, builder, soldier)
300 kill X karakterrel
500 kill akármilyen karakterrel
20 tv lezúzása
4 torony építés
20 survivor megmentése
50 -||-
stb...[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz elder troll #8995 üzenetére
Napi questek nem jelentek még meg.
Gondolom előbb haladni kell a "storyban".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest