Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz Motion_Blur #21186 üzenetére

Nem hogy segítette Alonsot, hanem az elején is folyton csak zavarta. Lásd Melbourne... Meg még utána 1-2 futam. Akkor, hogy a szegény brazil kisgyereket hagyjuk versenyezni, nem szóltak rá, pedig az ottani elhullajtott 3-4 pont most nagyon sokat érne.

Persze Alonso is nagy tulok volt spában, azok a pontok is jól jönnének most...

venember83: azért mákos, mert Button egyszerűen lassú. Abszolút nem vb kaliber. Webber sem az. Mindegyikőjük tehetséges versenyző, de normális esetben semmi közük egy vb-hez. Nem példa nélküli, hogy egy ehhez hasonló pilóta győz a végén, de én csak annyit mondtam, hogy nem szeretném ha a tavalyi szezon után most is így lenne. :)

• Flashcash

Közösségépítő

válasz Motion_Blur #21186 üzenetére

Azért a valóság picit árnyaltabb.

1, Németország: Alonso kapott 7 pontot. (Webber Vettel Button Hamilton egyik sem kapott ilyen jellegű plusz pontot) Webber/Vettel/Button/Hamiltontól is pontot vesz el Massa
    2, Magyarország: Webber/Alonso/Vettel/Massa...Button sorrend
    3, Spa: Massa 4. Alonso kiesik
    4, Monza: Massa 3. mögötte végez Vettel Webber// Hamiltont láttátok :))
    5, Szingapúr: A pályán gyakorlatilag Webberen kívül nem előzött senki, Glock vagy 10-14körig fel tud tartani 4-5mp.-el jobb autókat, ilyen körülmények között az időmérő felvezető körében leég Massa autója és az utolsó helyről rajtol.
    6, Japán, nézd meg az időmérőjét, ha jól emlékszem az egyetlen Q körén 4-5 autót kellett volna kikerülnie, szar csapattaktika, csak a Ferrari választotta az 1 körös meggoldást, mindenki más a jó többkörös taktikát használta.
    7, Korea: Massa 3. [link]
    8, Brazilia: Rossz gumit tesz fel a csapat, kétszer kell pitbe menni, kereket cserélni.

Rosszul fut idén, de a csapat is igen szarul teljesít. Alonsonak szerencséje van, hogy őt még nem érte utól a Ferrari csapat skill. :))

A szezon elején beragadt Massa mögé meg igazán viccesen hangzik. Mintha Hamilton nem ragadt volna be soha Button mögé és viszont, vagy Webber Vettel témában nem lett volna ütközés és beragadás oda-vissza számtalan alkalommal.

Aktív témák